Achille Lauro hip hop'a geri dönüyor: işte burada "Kawasaki Grubu" Salmo ve Gemitaiz ile

Felaket

New member
Yeni şarkılar Sosyal medyada Achille Lauro şunları söyledi: “Los Angeles'ta yaşamak benim için hiçbir sınır veya çit olmadığını daha da anlamamı sağladı. Gereksiz etiketler veya aptal piyasa mantığı yok. Pek çok yeni samimi şarkı ve birçok tanımlanamaz parça yazdım. ve 'Banda Kawasaki' şahit olmak için sabırsızlandığım bir depremin başlangıcıdır”. Rapçi tarafından sağlanan bilgilere göre yeni kayıt projesinin adı “La moda nasce dalla strada” gibi görünüyor.

“Mille”nin başarısı Haber'ya röportaj veren X Factor'un bir sonraki sayısının rapçisi ve jürisi şunları söyledi: “Kültürün düşünülmediği bir ortamda büyüdüm. Travma içinde yaşadığınızda her şeyi normalleştirme eğiliminde olursunuz ama sonra ben Bazı açılardan alerjim oldu, bir hiç gibi hissettim. Merakımı uyandırdı, başkalarından öğrenmeyi öğrendim. En korkutucu şey dünyada yeri olmayan, temeli olmayan bir insan olmayı düşünmekti.” Mille ile Fedez ve Oretta Berti ile birlikte 2021 yazında elde edilen sansasyonel başarıdan bahsederken şöyle açıkladı: “Mille'den pişman oldum mu? İkna olmadım. Orietta Berti'nin söylediği koroyu duyduğumda bunun 60'lara dalmış bir şey olduğunu anladım. Eğlence alanında bir deneydi, korkutucu bir başarı elde etti. Ve sonra tekrar ediyorum, göz ardı edilmeme fikri hoşuma gidiyor.”

Bu arada tur devam ediyorAchille Lauro Yaz Festivali – İlyada'dan Önce Bir Rave. “Herkese, sanatçılara, raverlara, ucubelere, ailelere ve çocuklara açık kapsayıcılık adına gerçek bir rave”, İtalya'da yaz boyunca devam edecek olan turun niyet beyanında yer alıyor. Uzun zamandır beklenen büyük final, Boss Doms ile birlikte 4 Ekim'de Milano'daki Unipol Forum'da ve 7 Ekim'de Roma'daki Palazzo dello Sport'ta planlanan iki benzersiz gösteri olan “Ragazzi Madre – L'Iliade”.