Adım adım ayaklarımın üzerinde duruyorum

Felaket

New member
16 Ocak 2024, 18:16

Şarkıcı, kötü bir bisiklet kazasının ardından Santo Domingo'da ameliyat olmuştu ancak uyluk kemiği düzgün şekilde hizalanmamıştı.

Jovanotti uyluk kemiğini yeniden yapılandırmak için ameliyat oldu: Adım adım ayaklarımın üzerinde duruyorum - fotoğraf 2

Tgcom24

Şarkıcı-söz yazarı gönderisinde “Ameliyat olduğum, şu anda ve ihtiyaç duyulacak günler için bulunduğum Milano'daki Humanitas'taki (daha doğrusu Rozzano) Prof Guido Grappiolo ve ekibine çok teşekkür ediyorum”. “Benim için – diye yazıyor Jova – bu güzel bir gün ve son aylarda benden haber isteyen ve sevginizi ileten hepinize TEŞEKKÜR EDERİZ! Bugünden itibaren iyileşme yolculuğuna devam edeceğiz, yine de gerekli önlemleri alacak Zaman fizyoterapi ve antrenman ama yön tüm fonksiyonların iyileşmesi yönünde. Bu arada şarkı yazıyorum”.

Tatil sırasında sonbahar

Jova'ya yönelik bu yeni operasyon, Temmuz ayında başlayan zorlu sürecin sonu olmalı. Kendini en büyük tutkusu olan bisiklete adayan, rüya gibi yerlerde tatil sandığı tatil kabusa dönüştü. Şeker kamışı tarlaları arasında gezinirken ona ihanet eden şey bisikletti. Köprücük kemiğinin ve uyluk kemiğinin üç yerden kırılmasıyla feci bir düşüş. Sahada operasyon yapıldı, ne yazık ki işler umulduğu gibi gitmedi. O andan itibaren Jova bir acı ve cesaretsizlik tüneline girdi: Kemiğin yanlış kaynaklanması nedeniyle bir bacağı diğerinden daha kısa olan şarkıcı, her geçen gün iyileşme sürelerinin süresiz olarak uzadığını ve sanatsal projelerinin (2024 için bir tur) etkili bir şekilde uzadığını gördü. solup gitmek. Ama bugün nihayet ışığı görebiliyor. Hala gidilecek uzun bir yol olacak ama en azından Jova doğru koşullarla bu yola çıkabileceğini biliyor. Ve bu arada… şarkı yazıyor.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili