Alice Cooper Yeni Albümü ‘Road’ı Yayınladı

Felaket

New member
Bugün, Alice Cooperikonik üyesi Rock and Roll Onur Listesi, son solo albümü “Road” ile her zamankinden daha güçlü geliyor. Güvenilir ve uzun süreli grup arkadaşlarıyla yazılan, bestelenen ve kaydedilen bir albüm: Ryan Roxie (gitar), Chuck Garric (Bas), Tommy Henrikson (gitar) , Glen Sobel (pil) e Nita Strauss (gitar).

basın ofisi

“Yol”, Alice’in eski tarz ruhunu anında fark edilen bir cesaret ve büyük bir zevkle aktarıyor. Ondan beklenen her şey ve daha fazlası var. Alice Cooper şöyle açıklıyor: “Road için grubun tüm şarkıların temelinde yer almasını istedim. Bu adamları yalnızca yoldayken görüyorum. Bu yüzden onların birbirlerine bu kadar sıkı sıkıya bağlı olmalarını istedim. gösteri, ancak tüm yeni materyaller üzerinde Bu kadar iyi bir grubunuz olduğunda, bunu göstermenin önemli olduğunu düşünüyorum ve benim bunu yapma yöntemim de bu.”

Albüm açılışı ve çıkış single’ı”ben Alice’imUzaklarda gitarlar parlarken, güçlü davul ritmiyle albümün tonunu belirliyor. Alice’in anında tanınabilen tınısı duyuluyor: “Gerçekten iyi vakit geçirmek istediğini biliyorum. O halde sizi bir arkadaşımla tanıştırayım. Ben Alice’im. Ben Deliliğin Efendisiyim; Sürprizlerin Sultanı… o yüzden korkma, sadece gözlerimin içine bak.” Sürprizlerin Sultanı… o yüzden korkma, gözümün içine bak”).

Alice Cooper sizi yeni şovuna davet ediyor... yayında Yol - fotoğraf 3

Jenny Risher

Albümde de işbirliği yaptı Tom Morellobunu kendi solosuyla süsledi “Beyaz Çizgi Frankeştayn“, çok güçlü bir riff’e ve karşı konulamaz bir koroya sahip bir şarkı, ikinci single olarak piyasaya sürüldü. Cooper, “Uzun süredir ortalıkta dolaşan bir kamyon şoförüyseniz, yolun sorumlusu sizsiniz” diyor. Şarkıda, bu inanılmaz derecede güçlü adam, hayatını beyaz çizgilerde sürerek geçiriyor ve muhtemelen beyaz çizgiler ‘yapıyor’. Yani ‘White Line Frankenstein’ onun takma adı olabilir. Bu kesinlikle canlı yayınlanacak canavarca bir şarkı!”. “Gösteriye hoşgeldiniz” bunun yerine üçüncü single, genellikle sahnede birkaç kez öldürüldüğü, ancak daha güçlü bir şekilde diriltildiği granguinesk tonlardaki konserleriyle ünlenen Alice Cooper’a özgü hard rock, teatral anlatım ve dokunaklı melodilerin bir karışımını sunuyor. Gösterilerden bahsetmişken, şimdi ve Ekim ayı sonuna kadar Alice Cooper bir etkinlikle meşgul. uzun tur Amerika Birleşik Devletleri’nde ancak İtalya’da tekrar görülebileceği tarihler de bekleniyor.