“Aşkını Hissettim”

Felaket

New member
Kutlama turu ertelendi

Madonna, “pozitif enerji, dualar ve şifa ve cesaret verici sözler” için herkese teşekkür etti. “Hastanede uyandığımda ilk düşüncem şuydu: benim çocuklarım. İkinci düşüncem, turuma bilet alan kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemediğimdi. Son birkaç aydır şovumu oluşturmak için benimle yorulmadan çalışan insanları da hayal kırıklığına uğratmak istemedim, kimseyi hayal kırıklığına uğratmaktan nefret ediyorum,” diye ekledi şarkıcı. Aslında, hastalığı nedeniyle “Kutlama” dünyası Lady Ciccone’nin 40 yıllık kariyerini kutlamak için düzenlediği ve 15 Temmuz’da Vancouver’da başlaması planlanan turnesi ertelendi. Görünüşe göre sağlığı tam da turneye hazırlanırken yaptığı zorlu provalar nedeniyle tehlikeye girmiş, öyle ki arkadaşları turneye hazırlanırken hayatını kaybeden Michael Jackson gibi olacağından korkmuştu.Madonna ise bunu başardı.Narcan iğnesi ile hayata döndürülen Madonna, son saatlerde hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca hastanede internette dolaşıyordu. Yıldız, New York’ta sokakta ölümsüzleştirildi ve fotoğraflar, onun iyileştiğine dair hiçbir şüpheye yer bırakmıyor.

Madonna hayranlarına söz verdi: ‘En kısa zamanda döneceğim’

Şimdi odak noktam sağlığım ve gücün geri kazanılması. sana garanti ederim ki en kısa sürede geri döneceğim! Mevcut plan, turun Kuzey Amerika ayağını yeniden planlamak ve Avrupa’da Ekim ayında başlamak. İlginiz ve desteğiniz için daha fazla minnettar olamazdım,” diye ekledi Instagram’da. Yani Madonna geri dönüyor.