Tgcom24
Asi Wilson'ın olumlu mesajı
Rebel Wilson röportajda “İnsanlar hazır olana kadar bekleyebilir veya biraz daha olgunlaşana kadar bekleyebilir” dedi. “Ve bunun olumlu bir mesaj olabileceğini düşünüyorum. Açıkçası benim gibi otuz yaşına kadar beklemenize gerek yok, ancak gençken baskıyı hissetmemelisiniz” diyor “Pitch Perfect” yıldızı, konudan mümkün olduğunca kaçındığını hatırlayanlar. gençken mümkündü çünkü “utanıyordu”.
“Belirsiz bir an oldu, sanırım en iyi arkadaşıma şöyle dedim: 'Ah, evet, bunu sadece 23 yaşımdayken atlatmak için yaptım'” diye hatırladı. “Sadece sorulardan kaçınmak için.” Konu açıldığında konuyu geçiştirmeye ya da elinden geldiğince saptırmaya çalıştı. “Normalde konuşma sırasında odadan ayrılırdım.” “Ve sonra 'Ah, saat 24'te çok geç' diyen insanlar oldu. Ve sonra burada oturup şunu düşündüm, 'Aman Tanrım, gerçek yaş 35. Ne oluyor? En büyük kaybeden gibi görüneceğim.'”
Birinin cinselliğinin keşfi
Wilson, yaşına rağmen 20 yaş daha genç olsaydı cinselliğiyle ilgili deneyiminin ve keşfinin “çok farklı” olacağına inanıyor. Wilson, “Bu kesinlikle şaşırtıcı, eğer 20 yıl sonra doğmuş olsaydım muhtemelen cinselliğimi daha fazla keşfederdim. Erkeklerden hoşlandığımı biliyordum ve bu normal bir şeydi” diye anımsıyor Wilson. “Ve böylece, babam öldükten sonra muhtemelen daha fazla açılmaya başladığımda ve evliliği korkunç bir şey ve zaman kaybı olarak görmeme rağmen bunu fark ettiğimde, buna da açılmaya başladım” diye ekledi. “Ve sadece yıllar sonra kadınlarla tanışmak ve bir kadına karşı hisler beslemek, bence bu toplumun geldiği noktanın bir işareti.”
Ortağı ve kızı
Oyuncu şu anda tasarımcı Ramona Agruma ile nişanlı ve Kasım 2022'de ilk kızı Royce Lillian'ı taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya getirdi. “Ona duyduğum sevgiyi anlatacak kelime bulamıyorum. Bu çok güzel bir mucize. Katılan insanlara, özellikle de hamileliği taşıyan ve büyük bir zarafet ve özenle doğum yapan muhteşem taşıyıcı anneme sonsuza kadar minnettar olacağım. Ailemi kurmama yardım ettiğin için teşekkür ederim. Harika bir hediyeydi. En iyi hediye” diye sosyal medyadaki bir gönderide yazdı.