“Beklenen tek doğum yeni albümümün doğumu”

Felaket

New member
13 Eylül 2023 09:30

Şarkıcı, tatlı bekleyiş iddialarını yalanladı ve yeni single’ı “Ragazza sola”yı yayınladıktan sonra albüme ve yaklaşan canlı etkinliklere baktı

Haziran ayının sonunda evlenen Annalisa ile ilgili olanlar Francesco MugliaBunlar, bir göbeğin görülebildiği bir videodan doğan söylentilerdir. Ancak yaklaşmakta olan taahhütlerinin gündemine hızlı bir bakış, şu anda tatlı bir bekleyişin pek olası olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Aslında bu, iptal etmek zorunda kalmak anlamına gelir. spor salonlarında ilk tur bu onu tüm nisan ayı boyunca meşgul edecek. Ve böylece inkar, zamanında olduğu kadar çabuk da geldi. Ve inkarın altını çizmek için, bir gönderisinde “29 Eylül’de doğum yaptıktan sonra Assago Forum’da anaokulumuz var ve Nisan’da okula başlıyoruz” ifadesini hatırlatanlara şarkıcı kendisi de anlamlı bir şekilde “Yapmıyorum” yanıtını verdi. hataları görün”.

Bu arada Annalisa da ilgili videoyla birkaç gün önce yayınlanan yeni single’ın keyfini çıkarıyor, “Yalnız kız“. “‘Yalnız kız’ üçüncü ruhtur, en derin katmandır – dedi. Değişimi kucaklamaya başladığımız an, farkındalıktır. Görüntüler zihinde bir girdap gibi, düzensiz, hızlı bir şekilde birbiri ardına akıyor. Beni buraya, şu an bulunduğum yere getiren tüm bu anlar oldu. Bu şarkının sonunda. Kendimi buldum. Artık yalnız değilim, kendimle birlikteyim.”

Bunların hepsi “tarihleri”HEPSİ PALASPORT VORTİS’TE

6 Nisan 2024 @FLORENCE – Mandela Forum
10 Nisan 2024 @MİLANO – Mediolanum Forum (Assago)
12 Nisan 2024 @BARI – Palaflorio
13 Nisan 2024 @NAPOLİ – Palapartenope
19 Nisan 2024 @PADOVA – Gran Teatro Geox
21 Nisan 2024 @ROME – Palazzo dello Sport

İlgili