Billie Eilish, Barbie şarkısıyla 2023’ün en iyi şarkısı

Felaket

New member
13 Ocak 2024, 15:08

Prestijli dergi “Variety” “Ben Ne İçin Yapıldım?” ödülünü taçlandırdı. bunu Eilish’in “Ölmek İçin Zaman Yok” filminden bu yana en iyi film teması olarak adlandırıyor.

Zane Lowe ile Apple Music’te yapılan bir röportaj sırasında Billie Eilish, “Barbie” film müziğine dahil edilecek bir şarkı oluşturmak için kendileriyle iletişime geçildiğinde kendisi ve erkek kardeşinin yaratıcı bir durağanlık içinde olduklarını açıkladı. Billie başlangıçta “No Time To Die”ı bestelemesinin ne kadar zaman aldığını göz önünde bulundurarak projede yer almanın pek mümkün olmayacağını düşündü. Bu durum, iki kardeşi filmin henüz tamamlanmamış bir versiyonunu izlemeye davet eden yönetmen Greta Gerwig tarafından bozuldu. O sırada kıvılcım çıktı. “Finneas piyano çalmaya başladı – diye açıkladı Eilish – ve… ilk iki satır ‘Bir zamanlar yüzdüm, şimdi düşüyorum’, ‘bir zamanlar biliyordum ama şimdi ne yapmak için yaratıldığımı bilmiyorum’ geldi tek seferde çıkar.”

Birçok ödül alabilecek bir şarkı

Şarkı sadece “Variety” tarafından beğenilmedi, aynı zamanda Billboard ve “Washington Post” tarafından hazırlanan yılın en iyi şarkıları listelerinde de ikinci sırada yer aldı. Ama her şeyden önce şarkı, Eilish’in zaten dolu olan ödül vitrininin yerini doldurabilir. Aslında, hem Critic’s Choice Ödülleri’nde hem de yaklaşan Altın Küre’de en iyi orijinal şarkı dalında aday gösterilirken, Grammy ödüllerinde beş adaylık aldı: yılın kaydı, yılın şarkısı, en iyi pop solo performansı, bestelenmiş en iyi şarkı. görsel medya, en iyi müzik videosu. Üstelik video bizzat Billie tarafından yönetildi. Ve hala keşfedilecek Oscar adaylıkları var…

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Günlük refah mı?  Küçük günlük hareketlerle başlar

Panasonic’in

Günlük refah mı? Küçük günlük hareketlerle başlar

Gün boyunca kendinizi iyi hissetmek için sağ ayakla başlamak önemlidir. Belki mükemmel bir kırışıklıkla, gülümsemeye dayanıklı ağız hijyeniyle iyi yapılmış bir tıraş. Kendi içinizde ve başkalarıyla birlikte daha iyi hissetmeniz için size güven, enerji ve canlılık verebilecek küçük eylemler: işte böyle

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Günlük refah mı?  Küçük günlük hareketlerle başlar

Panasonic’in

Günlük refah mı? Küçük günlük hareketlerle başlar

Gün boyunca kendinizi iyi hissetmek için sağ ayakla başlamak önemlidir. Belki mükemmel bir kırışıklıkla, gülümsemeye dayanıklı ağız hijyeniyle iyi yapılmış bir tıraş. Kendi içinizde ve başkalarıyla birlikte daha iyi hissetmeniz için size güven, enerji ve canlılık verebilecek küçük eylemler: işte böyle

Daha fazlasını bul

İlgili