Bizim için Trump Oranlar: “Tim Cook ile konuşuyorum” ve esnek

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Apple yüzde 2,21 daha fazla, piyasa değeri tekrar üç ABD doları trilyon dolara kadar sermaye: Trump'ın “oranları” etrafında yapılan kaost günleri iPhone üreticisi için bitiyor mu? Muhtemelen hayır, çünkü ABD Başkanı sadece 90 günlük ceza çekiçinin Çin'e karşı askıya alınmasını ifade etti. Ancak Trump şimdi gazeteciler hakkında yorum yaptı ve Apple Tim Cook Boss'tan bahsetti.

Trump esnektir, ancak konuda zor kalır

Trump, istisnaların ne kadar süre uygulanması gerektiği ve hangi ürünlerin uygulanması istendiğinde, otomobil üreticilerinin diğer bileşenlere geçmesine nasıl yardımcı olabileceğini inceleyin. “Biraz zamana ihtiyaçları var çünkü onları burada yapacaklar.” Trump Apple'a “çok esnek bir insan” olduğunu söyledi. “Fikrimi değiştirmiyorum, ama esnekim. Bazen sadece bir duvarınız olamaz, bazen onun altında, altında veya üstünde dolaşabilmelisin.”

Bu yüzden Apple hakkında “gelebilecek şeyler” mümkün. Tim Cook CEO'su ile konuştu ve Trump'ın görünüşe göre 90 gün boyunca oranların askıya alınması anlamına geldiği “son zamanlarda yardım etti”. “Kimseye zarar vermek istemiyorum.” Bununla birlikte, nihai hedefi “ülkeyi harika kılmak”, aslında 70'lerden beri Çin veya Meksika gibi ülkelerde Amerika'yı kademeli olarak kaybeden en önemli varlıkların üretimini getirmek anlamına geliyordu.

Cook, Trump'ın fısıltısı olarak kabul edilir

Cook'un Trump ile tartışmadığı şey bilinmiyor, Apple'ın CEO'su ABD Başkanı ile iyi bir bağlantıya sahip olmalı. Patron Apple, geçmişte Amerika Birleşik Devletleri'nin Apple için giderek daha önemli bir üretim yeri olduğu altını çizmişti. Bununla birlikte, sorun ev tedarik zincirinin eksikliği ve bu nispeten basit ve yorucu işler için gerekli olan işçilerdir, bu yüzden otomasyon kullanılmalıdır.

Ancak Apple, Hindistan becerilerini nispeten kısa bir sürede geliştirmeyi başarmıştı. Bu arada, her beşinci iPhone, esas olarak Çin bileşenlerinden olmasına rağmen, alt kıtada üretilir. Apple'ın kendisi resmi olarak gümrük kaosuna yorum yapmadı, ancak lojistik oyununu yaptı.

(BSC)