“Böbreksiz Hayatım”

Felaket

New member
Francesca Michelin: Böbreksiz hayatım - fotoğraf 2

Tgcom24

Alessandro Cattelan'ın konuğu Francesca Michielin, yaşananları şöyle anlattı: “Biraz ağır oldu, arkadaşlarım bana 'Francesca kalp bir organdır' yazdıktan sonra, bir sonraki kitabınızın adı böbrek bir organdır' dedi. Şarkıcı daha sonra şuna dikkat çekti: meseleyi halletmek için kaygısız olmayı seçmişti: “Ama ben bu şeye ve 'bu şeyin bir böbreğe mal olduğu' gibi sözlere gülüyorum, 'hayır beyler, bir böbrek, yoksa meteliksiz kalacağım' diyorum. !'. Bütün bu şakaları şaka olsun diye yapıyorum çünkü sonra olur, hayat budur.”

Bir süredir yaşadığı fiziksel sorun

28 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabında bir yıldır “fiziksel bir sorun” yaşadığını açıkladı. “Acının sürekli varlığına rağmen bununla yaşamaya, hayatımı sürdürmeye çalıştım ama bunu yaptım çünkü işimi seviyorum ve onu sizinle paylaşmayı seviyorum ve böylece kendimi düşündüğümden çok daha güçlü keşfettim, tam olarak kırılganlığımla bir arada var olmak”. Ve sosyal ağlarında, Şubat 2023 tarihli bir videoda böbreğinden bahsetmişti: “Hizmet iletişimi. Şöyle koyalım, biraz dans eden bir böbreğim var, biraz zavallı… Bir noktadan sonra bir tuhaflık olduğunu hissetmeye başladım ve bazı kontroller yaptım. Her zaman her şeyi ve daha fazlasını yapmaya çalışıyorum ama durmak zorunda kaldım.”

Tur iptal edildi

2023 yazında şarkıcı, ameliyat nedeniyle bir ay ara verdikten sonra canlı konserlere zorunlu bir ara vermek zorunda kaldı ve turnesinin son konserlerini iptal etti. “Geçen yıl yaşananları şeffaf bir şekilde sizlere anlatmak istedim. Bir ay önce geçirdiğim ameliyat sonrası maalesef sahnelere dönmemin düşündüğüm gibi mümkün olmayacağı doktorlar tarafından bana bildirildi. Bu nedenle yaklaşan tüm tur tarihlerini iptal etmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm, anlayışınız için teşekkür ederim”, diye Instagram profilinde açıkladı.

Yeni single'la geri dönüş

Francesca Michielin, prömiyerini 2023 X Factor finalinde yapan ve Aralık ortasında yayınlanan yeni single'ı “Solite chiacchiere” ile yeni müzikleriyle geri döndü. Şarkı onun her zaman alamet-i farikası olan indie-pop kökenlerine bir dönüş niteliğinde. “Solite Chiacchiere bir sevgi hikayesi ama aynı zamanda kendi kaderini tayin etme hikâyesi; tepki vermeye ve başınızı kaldırmaya bir davet. İlişkilerde doğru dengeyi bulmanın ne kadar temel olduğundan, bizi ayakta tutan bir ilişkide ne kadar sıklıkla kapana kısılmış hissedebildiğimizden bahsediyor. Arka plandaki gürültüden sürekli rahatsız oluyoruz, bu da dikkatimizi dağıtıyor ve hiçbir zaman yeterli olmadığımızı düşündürüyor. Bu nedenle bu zor anları yeniden doğuş fırsatlarına dönüştürecek gücü bulmak elzem hale geliyor” dedi şarkıcı.