Bu Çinli cihaz şirketi, Trump'ın sorularına rağmen Meksika'ya bağlı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şubat ayının sonunda şirket, kahve makineleri, elektrikli süpürgeler, yapay zekaya sahip klimalar, buğulanmış pişirme fonksiyonlu mikrodalgalar ve fırın ve entegre hava freri ile sobalar içeren beyaz hat portföyünü sundu. Bu teklifle, hem düşük sosyoekonomik düzeyde hem de orta sınıf sınıfına sahip tüketicileri çekmek için ölçüyorum.

Statista rakamlarına göre, Meksika'daki cihaz pazarı 2025'te 16.570 milyon dolar değerine ulaşacak ve yıllık büyüme bileşiği%3,72'dir. Bu sektörde, daha büyük cihazlar, tahmini değeri 10.510 milyon dolar olan en alakalı segmenti temsil edecektir.

Meksika'da bir bitki açın

Genişleme stratejisinin bir parçası olarak MADEA, ülkede bir tesis inşa etme olasılığını analiz ediyor. Hala kesin bir karar olmamasına rağmen, şirket kurulum için gerekli yeri ve yatırımı değerlendirir.

Yönetici için Meksika, küresel üretim için stratejik bir kutup olarak kurdu ve stratejimiz içindeki potansiyeli o kadar büyük ki varlığı vazgeçilmez hale geldi.

Buna ek olarak, firma, çok kanallı stratejisini güçlendirmek ve ürünlerine olan artan talebe yanıt verme kapasitesini artırmak amacıyla ülkede depolama ve dağıtım merkezleri kurmayı planlamaktadır.

Kitle tüketiminin ötesinde, Meansaa, kurumsal pazara olan bağlılığını sürdürerek, gayrimenkul gelişmeleri, konut projeleri ve oteller, klima ve beyaz çizgi çözümlerine olan talebin artmaya devam ettiği sektörlere katılıyor.

Şirket, küresel gelirinin% 3'ünü Meksika tüketici tercihlerine uyum sağlama stratejisinde kilit bir faktör olan araştırma ve geliştirmeye tahsis etmektedir. Peña, pişirme tercihleri ve aklama gibi tüketim alışkanlıklarındaki farklılıkların, firmayı yerel pazar için belirli ürünler tasarlamaya yönlendirdiğini vurguladı.

Peña, “Uzun vadeli vizyonda, Meksika'nın potansiyelinin mevcut olmaya ihtiyaç duyulacak şekilde olduğunu görüyoruz.”