Cannes 2023, Chiara Mastroianni Festivalin vaftiz annesi olacak

Felaket

New member
Chiara Mastroianni için Cannes Film Festivali ile olan bağ zaman içinde kaybolmuştur. France TV’ye “Cannes Film Festivali’ne ilk kez 1993 yılında Andrè Tèchinè imzalı ilk filmim ‘Favori Sezonum’ için gitmiştim. Resmi bir yarışmadaydık, 20 yaşındaydım ve çok etkilenmiştim.” “Çok büyük bir sahne korkum var ama çok mutluyum” diye devam etti. Bunu dünyanın en güzel sinema seçkisine katılmak için mutlak bir fırsat olarak görüyorum. Bunu büyük bir samimiyetle yapıyorum çünkü oyuncu olma arzum doğdu. sinema sevgimden, seyirci zevkimden.”

2019’da Mastroianni, jüri üyesi olduktan 11 yıl sonra Christophe Honoré’nin “Chambre 212” filmindeki performansıyla Belirli Bir Bakış Ödülü’nü kazandı. 50 yaşında, annesi Catherine ile “A noi due” filminin setinde ilk kez göründüğünde sadece yedi yaşındaydı. Pek çok filmi arasında, Cèsar Ödülleri’ne aday gösterildiği “Ma saison Prèfèrèe”, “Babamın sözleri”, “Per amor tuo”, “Beni adınla çağır”. Venedik 73 jürisinde yer aldınız. Lisandro Alonso’nun Viggo Mortensen’le oynadığı “Eureka” ve Clive Owen’ın başrol oynadığı polisiye dizisi “Monsieur Spade”e katılım yolda.