“Diskoda bana ilaç verildi”

Felaket

New member
“Hiçbir şey hatırlamadım” Gaia, Twitter’da “Üniversitedeki ikinci yılımda oda arkadaşlarımla dans etmeye gittim ve aptalca tanımadığım bir grup adamdan içki aldım” diye yazdı. Akşamın erken saatleriydi, saat 11 civarı. Eğlenmek için bir fırsat olması gereken ve zorlu çalışmalardan sonra bir kabusa dönüşen şey: “O andan itibaren hiçbir şey hatırlamıyorum. Mutlak sıfır” diyor. .

“Bayıldı” – Ama ne olmuştu? “Görünüşe göre bayıldım, ambulans kulübün dışına geldi ve ertesi gün 13’te hastanede uyandım”. Kan testleri ani hastalığın nedenini ortaya çıkardı: “Bana Rohypnol adı verilen sakinleştirici bir ilaç buldular. uyuşturucu vermek“. Genellikle uyku hapı olarak kullanılan ve bazen suçlular tarafından cinsel saldırılar için kullanılan bir benzodiazepindir: bunun için Ghb ve Gbl ile birlikte “tecavüz ilacı” olarak anılmıştır.

“çok şükür oda arkadaşım vardı” – “Yıllar sonra Maastricht’teki bu yer kapandı,” diye ekliyor Gaia. Bunun nedeni, tam olarak Tommaso’nun kız kardeşinin başına gelene benzer olaylara atfedilebilir: “Bu şey birkaç kızın başına geldi ve bu maddeleri diskoya giden erkeklere satanların barmenler olduğu ortaya çıktı”.

Onun durumunda, onu kurtaran bir arkadaşıydı: “Tanrıya şükür o akşam oda arkadaşlarımdan biri yanımdan hiç ayrılmadı, diğeri ise partiye devam etti. O da sabah altıya kadar hastanede kaldı.daha sonra ona muhtemelen geç uyanacağımı ve eve gitmesinin onun için daha iyi olacağını söylediklerinde”.