Drusilla Foer ilk albümünü alçakgönüllülükle ve dikkatle sunuyor

Felaket

New member
Blue Note sahnesinde ilk çıkış

Ve alçakgönüllülükle ve dikkatle, neredeyse parmak ucunda, Gianluca Gori’nin ikinci kişiliği Drusilla, altı müzisyenden oluşan bir grup ve üç yardımcı şarkıcı eşliğinde şarkı söylüyor. Sesi Mavi Nota’yı dolduruyor, yumruklarını sıkan ve göğsünü döven kendisi gibi zarif ve zamansız sesler. Heyecanlı ve bunu gösteriyor. Ve heyecanlandırıyor. Hedefe ulaşıldı.

Anlatmak için şarkı söyleyin

“Şarkı söylemek kolaylıkla, samimiyetle, kim olduğumu affederek kendim olmamı sağlıyor” diyor. Çünkü Drusilla, her seferinde kendisinden bahsederkenki o tevazu ve alçakgönüllülükle, kendini affetmesi gerektiğini itiraf ediyor: “Kendime karşı gösterdiğim dikkat dağınıklığından ve duygusal dar görüşlülüğümden dolayı kendimi affetmeliyim. Kendi adıma söylüyorum, çünkü ancak bu şekilde başkalarına yüksek düzeyde saygı duyabileceğimize inanıyorum, ama çoğu zaman ilk saçmalığı yapan biz oluyoruz.”

Sanatçının şarkı söyleyerek düzeltmeye çalıştığı duygusal miyopi.

“Müzik anlatımdır” diye açıklıyor: “İyi şarkı söylemek bir şakadır; sadece ne söylediğinizi düşünmeniz, iyi düşünmeniz ve şarkıya anlatısal bir değer vermeniz gerekir”.

Yazarlar

“Dru” tam olarak budur; Drusilla’nın kendisini anlattığı ve en değerli temaları aracılığıyla anlattığı bir hikaye. Albümde birçok farklı yazarın yazdığı 13 parça yer alıyor. Mogol, Ditonellapiaga, Mariella Nava, Pacifico ve Vittorio Cosma, Tricarico, Giovanni Caccamo, Fabio Ilacqua. Kendisi tarafından yazılmış bir şarkı yok: “Müzik yazmak imkansız bir şey gibi görünüyor. Bu beni korkutan bir kendi kendini sınama alanı” diye açıklıyor ve ardından yazarlarla nasıl çalıştığını ekliyor: “Müziğin renkleri farklı ve ben Şarkı sözlerinin tüm yazarlarıyla kişisel temasım oldu ve benim çalışma yöntemim bu çünkü büyük aşklar ilişkilerden doğar.”

Şarkıların temaları

Gazeteci dinleyicilerine sunduğu şarkılar arasında, yazdığı “Tüm kötülüklerin babası”, önyargılarla ilgili “Da questo parte” de yer alıyor. Mariella Nava.
Sonra “Bana aşktan bahsetme” imzasını attı Tricarico, ironik ve biraz da aşındırıcı. “Biz de ikimiz gibiyiz” diyor. “Aşk şarkıları söyleme konusunda kendimi hep yetersiz hissediyorum ama sonunda dayanamadım, üç tanesini yazdım.” Ve sonra Drusilla, aşk konusunda şanslı olduğunu itiraf ediyor: “Verdiğimden çok daha fazlasını aldım. Ona nadiren aşık olan kişi oldum, kelebekleri neredeyse anında sindiriyorum”.
Yani “Thanatosi” imzalı Fabio IlacquaKadına yönelik şiddeti öfkeyle ve dokunaklı bir şekilde kınayan “en sevdiğim şarkılardan biri”, “önemli bir tema çünkü tüm insanlığa acı getiriyor” ve “eğer daha önce yayınlanmamış olsaydı” bunu getireceğini itiraf ediyor. Sanremo.

San Remo

Çünkü Drusilla, Sanremo’ya bir şarkıcı olarak memnuniyetle dönecekti: “Güzel olurdu. Bana eşsizlik konusunda ‘pipponi’ yaptılar ve ne hissettiğimi ve düşündüğümü söylemekten etkilendim, güzel boş saatler geçirdim ve birlikte geri dönmek istiyorum. en azından benim için güzel bir şeyler yapma konusunda aynı inanç. Ancak Sanremo’ya gidip bir şeyler söyleme ihtiyacı hissediyorum, şarkı küçük bir manifesto ve o dakikalarda kendiniz ve düşünceleriniz hakkında bir şeyler söylemek zorundasınız”.

Gelecek projeler

Şu anda kendisi hakkında bir şeyler daha anlatmayı, son yıllarda aldıklarını geri vermeyi hayal ediyor: “Daha derine inmek istiyorum, çapraz bir şekilde karşılandım ve her şeyi anlatarak karşılık vermek istiyorum. başıma geldi ama bu doğru şekilde ve doğru dilde yapmam gereken bir seçim. Belki görsel bir şey, belki sinematografik bir şey… gişe rekorları kıran bir anlatı” ve sonra şansıyla ilgili şaka yapıp şöyle diyor: ” bir arkadaşım şöyle diyor: Camilla Parker Bowles, Hayatım boyunca istediğimi yaptım ve sonunda kraliçe oldum.”

İncelik ve eğlence

Bu albümü daha da rafine ve zarif kılmak için, büyük sanatçının yayınlanmamış şarkısı “Buonanotte Rossana” da var. Lelio Luttazzi 2010 yılında vefat eden sanatçı, 2008 yılında kendi piyanosuyla yaptığı kayıtla sahne aldı. Ve kendisinin yazdığı “Urlapicchio’da Bir Gün” şiiri Fosco Maraini 1978’de: “Aktarılan söze ve dolayısıyla tiyatroya olan sevgi ve minnettarlığım. Duyguyu anlamıyla değil, ses yoluyla aktarmak istedim”.

“Dru”da nihayet bir düet için de yer var Asya Argento “Daha Fazlasını İstiyorum.” “Şarkıcı olmayan biriyle şarkı söylemeyi seviyordum ve pek de güven verici olmayan bir karakteri seviyordum, içinde biraz gözyaşı olan bir kadın ve onun deli bir korkak olduğunu, benim gibi taşakları olan bir kız olduğunu düşündüm. Onunla çalışmayı çok sevdim.”
Ve sallanan, eğlenceli ve neşeli bir şarkı için “Amore… Boh!” imzasını taşıyan Franco Godi müzik için Brezilya tadında, sesi Drusilla’nın sesiyle değişiyor, sözler ise Gianluca Gori’ye ait.