Dua Lipa'nın “Eğitim sezonu” bitti: İşte yeni single

Felaket

New member

Dua Lipa için her şey bitti Eğitim sezonu: Artık yeni single'ıyla ciddileşti - fotoğraf 2

Tgcom24
Yeni tekli “Eğitim sezonu”

“Houdini”nin başarısından yeni çıkan Dua Lipa, yeni şarkının anlamı hakkında şunları söylüyor: “Bir dizi kötü randevuya çıktım ve sonuncusu gerçekten bardağı taşıran son damla oldu. Ertesi sabah oraya vardım. stüdyodayken Caroline ve Tobias bana işlerin nasıl gittiğini sordular. Ben de hemen şöyle cevap verdim: 'Eğitim sezonu bitti' ve ertesi gün arkadaşlarınızla birlikte en iyi raporlarda olduğu gibi, bir kahkaha attık ve her şey oradan başladı.” Şarkının yapımcılığını Tame Impala'dan Kevin Parker üstlendi ve adı geçen Caroline Ailin ve Tobias Jesso Jr., şarkıyı Lipa'nın romantik hayal kırıklıklarına anlam katan pop yıldızıyla birlikte yazdı.

Pop yıldızı ayrıca şöyle açıkladı: “Bir yandan bu, insanlara – bu durumda erkeklere – size karşı nasıl iyi davranacaklarını söylemeyi bitirdiğinizde hissettiğiniz duyguyla ilgiliyse, diğer yandan bu, benim hazırlığımın da önemli olduğu gerçeğiyle ilgili. bitti ve her bakımdan büyüdüm. Kendimi hiç bu kadar güvende ve odaklanmış hissetmemiştim. Ve belki de hiçbirimiz için hazırlıklar hiç bitmeyecek olsa bile, yine de yanımızda bir insanla güzelliği bulabilir ve onu yaşayabiliriz. birlikte büyüyecek birine sahip olmayı düşünmek.”

Grammy'de sunuldu

Single, Şubat ayının başında Dua'nın “Training Season”, “Dance The Night” ve “Houdini” ile karışık performans sergilediği 66. Grammy'de sunuldu. Şarkıcı, 2 Mart'ta Brit Ödülleri'nde sahneye dönecek ve burada Yılın Sanatçısı, En İyi Pop Sanatçısı ve “Dance The Night” ile Yılın Şarkısı da dahil olmak üzere üç ödüle aday gösterildi.

Yeni albüm

İkinci albümü “Future Nostalgia”, “Barbie” filminin hiti “Dance The Night” da dahil olmak üzere 2020'den bugüne çıkan şarkılar gibi rekor kırdı. Yeni albümde “Training Season”ın yanı sıra dünya çapında 300 milyon dinlenmeyi aşan “Houdini” de yer alacak. Single, yayınlandıktan sonra doğrudan UK Airplay listesinde bir numaraya yükseldi, Dua'nın Birleşik Krallık'taki on birinci yayın rekoru oldu ve yayınlandığı haftada YouTube'da dünyanın ilk müzik videosu oldu. Yakın zamanda Spotify'da üç şarkısı iki milyardan fazla dinlenmeye sahip olan ilk kadın sanatçı oldu (“One Kiss”, “Do n't Start Now” ve “New Rules”).