“Dünyanın en mutlu babasıyım”

Felaket

New member
Tgcom24
Sorun üstüne sorun

Aslında 2023, Kasım ayında, ardı ardına gelen suçlamalarla ve sosyal medyadan kovulduğu “X Factor”a katılımı sırasında ve sonrasında ortaya çıkan pek çok sorunun son sözü olan Morgan için “basit” bir yıl değildi. Tartışma sadece diğer jüri üyelerinden değil, öncelikle Fedez’den ve prodüksiyonun kendisinden kaynaklanıyor.

Yaz hiç de iyi geçmemişti; Ağustos ayında Selinunte’deki konserde seyircilere yönelik hakaretler ve homofobik hakaretler arasında havai fişeklerle perde çağrısı yaptı.

Ve son olarak Lecco’da geçtiğimiz günlerde, 32 yaşındaki müzisyenin eski sevgililerinden birinin, şarkıcıyı sosyal profillerdeki kaba mesajlarından dolayı kınayan suçlamaları nedeniyle başlayan takip ve hakaret davası.

Aşklar ve kavgalar

Aşkı ve profesyonel hayatından bahsetmeye bile gerek yok; her zaman güçlü çalkantılar ve tarzdaki sapmalar arasında dengede kalan ve sosyal medyada (ve aynı zamanda mahkemede), talk showlarda ve dedikodu gazetelerinde her zaman düz bir tavır sergileyen. Mesela 2019’da Lara’nın annesi Jessica Mazzoli onu mesafeli bir baba olmakla suçlamıştı ve Lara D’Urso’nun oturma odasında şöyle cevap vermişti: “Bana suç attı ama Lara’yı seviyorum”.

Morgan’ın “sevmeyi bırakmadığını” kabul ettiği Asia Argento ile yaşadığı patlamalardan ve Anna Lou’nun bakımının yapılmaması nedeniyle Monza’daki ev stüdyosunun haczedilmesiyle sonuçlanan hukuki sorunlardan bahsetmiyorum bile.

Kısacası, Morgan için bu “aileyle birlikte” Noel’e gerçekten ihtiyaç vardı, her zaman uçurumun eşiğinde olan bu “pervasız” hayatını biraz da olsa yeniden dengelemek için bile olsa.