Elodie, Mario Martone'un yeni filminde oyuncu olarak sinemaya geri dönüyor

Felaket

New member
“Fuori” filminin konusu Hapishanede bazı genç mahkumlarla buluşmak bir yeniden doğuş deneyimine dönüşür. Yazar, dışarı çıktığında, zamanın durmuş gibi göründüğü kavurucu bir Roma yazında, arkadaş olduğu ve artık kendisi gibi özgürlüğe dönen kadınlarla takılmaya devam ediyor. Hayatı için derin ve belirleyici bir ilişki doğar; kimsenin anlayamayacağı özgün bir bağ.

Elodie ve “Kalbini Yerim” filmiyle ilk çıkışı Elodie, sinemaya ilk çıkışını Pippo Mezzapesa'nın 2022 yılında Venedik Film Festivali'nin Orizzonti bölümünde sunduğu ve 2022 yılında Orizzonti bölümünde ödül kazanan filmi “Kalbini yiyorum” filmiyle yaptı. “Proiettili” film müziği için David di Donatello. Carlo Bonini ve Giuliano Foschini'nin aynı adlı araştırma kitabından uyarlanan “I'll Eat Your Heart”, senaryosunu Antonella Gaeta, Pippo Mezzapesa ve Davide Serino'nun yazdığı bir gangster filmi ve harika, trajik bir aşk hikayesi. Film Puglia'da Ascoli Satriano, Castelluccio Dei Sauri, Margherita Di Savoia, Foggia, Carpino, Manfredonia, Vieste, Cagnano Varano ve Barletta arasında çekildi.

Elodie ve sinemayla olan özel ilişkisi “Oyunculuk, şarkı söylemekle karşılaştırıldığında, içimdeki daha derin titreşimlere dokunmamı sağladı” dedi Elodie. “Bu biraz analize girmek gibi. Bunu tekrar yapardım ve aynı zamanda iyi seçerdim çünkü benim için bu öyle” bir nevi terapiydi… Genç bir kızken defalarca izlediğim 'Viola' ve 'Schindler's List' gibi filmleri severdim. Ayrıca 'Nuovo Cinema Paradiso' da benim için harika bir seyahatti. Yol arkadaşı, kitaplardan daha fazlası.”