Elodie yeni single’ının lansmanı için tamamen çıplak

Felaket

New member
Aralarında Elodie’nin güzelliğini tek ve anlamlı bir kelime olan “Elodea” ile “öven” Andrea Delogu’nun da bulunduğu pek çok takipçi sanatçının karesine yorum yaptı.
Diğerleri için şarkıcı, şehvetli bir “Doğa Ana” ya da hatta bir “Venüs” e benziyor.

Elisa ile işbirliği

Elodie’nin yeni single’ı, şarkıcı için daha önce “Bagno a Mezzanotte” ve şarkıcının 79. Venedik Uluslararası Film Festivali’ndeki ilk filmi olan “I’ll Eat Your” şarkısına eşlik eden “Proiettili” şarkısı için yazmış olan Elisa’nın prestijli imzasını taşıyor. Kalp”.

Elodie’nin başarıları

Pilot Andrea Iannone ile bir yıldır ilişki içinde olan Romalı sanatçı, büyük başarılarla dolu bir sezondan yeni döndü: “Proiettili” şarkısı için David di Donatello’dan biletleri tükenen kişisel tura kadar. Marco Mengoni ile birlikte çok başarılı olan ” Crazy music ” şarkısı.

Çılgın Müzik

Marco Menogni ve Elodie, “Pazza musica” ile ilk kez 2023 yazı listelerinde zirveye yerleşti. Paolo Antonacci, Davide Petrella, Davide Simonetta ve Stefano Tognini (Zef) tarafından yazılan ve yapımcılığını EDD’nin üstlendiği yeni single, büyük bir başarı elde etti. özgürlüğe ilahi, salıvermenin, gündelik kaygılardan kurtulmanın zevkini tatmaya bir davet: “Korkuların ve paniğin üzerinden koşalım, her şeyi sebepsiz yere cehenneme gönderelim…”.

Sinemada ilk çıkış

Şarkıcı, ilk oyunculuk deneyimini Venedik Film Festivali’nin Orizzonti bölümüne seçilen Pippo Mezzapesa’nın “I eat your heart” adlı filmiyle yaptı. Elodie, Francesco Patanè, Lidia Vitale, Francesco Di Leva, Michele Placido’nun beyaz western ve beyaz western filminin baş kahramanıdır. siyah, ilk Gargano mafyası paltosunun gerçek hikayesinden esinlenmiştir.
Corriere della Sera Elodie ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi: “Şarkı söylemekle karşılaştırıldığında oyunculuk, içimdeki daha derin titreşimlere dokunmamı sağladı. Bu biraz analize girmek gibi. Bunu tekrar yapardım ve aynı zamanda iyi seçim de yapardım çünkü benim için öyle Bu bir nevi terapiydi.”

Arena turu 17 Kasım Cuma ve 18 Cumartesi (tükendi) Napoli’deki Palapartenope’de başlayacak, 20 Kasım Pazartesi ve 21 Salı (tükendi) Milano’daki Mediolanum Forum’da ve 25 Kasım’da Roma’da (tükendi) devam edecek 26 Kasım’da Palazzo dello Sport’ta ve 5 Aralık’ta Floransa’daki Mandela Forum’da sona erecek.