Fedez, gözetim altındaki hastanede yeni gün

Felaket

New member
Valentina Ferragni taahhütlerini iptal etti

İstifa zamanı geldiğinde Fedez’in işi hâlâ zor olacak. Ancak yeni sorunlar yaşanmadan geçen her gün iyileşmeye doğru atılmış bir adımdır. Ancak durumun hâlâ gerilimin azalmasına izin vermeyecek düzeyde olduğu gerçeği, Valentina Ferragni’nin kısa vadede kız kardeşi Chiara’ya yakın olma yönündeki taahhütlerini iptal etme kararı almasıyla da ortaya çıkıyor. “Dün gece Paris’e dönmeliydim – Instagram hikayesinde şunu yazdı – ama ailemle birlikte Milano’da kalmaya karar verdim”. Daha sonra torunu Vittoria ile birlikte göründüğü fotoğrafları yayınladı.

Fedez’in nesi var?

Daha spesifik olarak, Milano’daki IRCCS San Raffaele Hastanesi Pankreas Cerrahisi ve Nakil Birimi yöneticisi “Il Corriere della Sera” Massimo Falconi’ye açıklandığı gibi, Mart ayında şarkıcıdan nadir görülen bir tümörü, nöroendokrin karsinomu aldılar, bunlar anastomotikti. ülserler, yani gastro-duodeno-jejunal cerrahinin nadir de olsa sıklıkla ani ve ciddi bir komplikasyonu. Bunlar genellikle Helicobacter pylori enfeksiyonunun neden olduğu veya steroidal olmayan antiinflamatuarların alımıyla desteklenen ülserlerdir.

“Fedez’in cerrahı Il Corriere della Sera’ya” ülserin diktiğimiz yerde oluştuğunu doğruladı. “Sonra duodenumun büyük kısmı, safra kesesi, pankreas başı ve bir bağırsak parçası çıkarıldı. Çeşitli organ ve iç organlar ortadan kaldırılmış olmasına rağmen, sindirim sisteminin çeşitli bölümleri arasındaki süreklilik yeniden inşa edilir.” Mide ameliyatının bir komplikasyonu olarak ülserler işte bu süreklilik içinde oluşabilmektedir.