Fedez yeni kanama nedeniyle ameliyathaneye döndü

Felaket

New member
Fedez, geçen perşembe günü iki ülserin keşfedilmesinin ardından zaten kan nakli yapmıştı. Bu sabah eşi Chiara Ferragni ve ailesi onu hastanede ziyarete gitti. Bilgili kaynaklara göre rapçi oldukça zayıf ancak kanaması durduruldu.
Hastanede Fedez’e gastroskopi yapıldı ve doktor şunları söyledi: “Genellikle bu tip bir vakada hastanede yatış en fazla üç, dört gün sürüyor ve tedaviden sonra altı hafta içinde iyileşme oluyor.” Ardından şunun altını çizdi: “Geçmek zorunda kaldığı türden bir ameliyattan sonra (Mart ayında, ed.) alarm durumunun daha yüksek olduğu açık, ancak endişelenmek için bir neden yok.”

Sosyal teşekkür mesajı

Perşembe günkü ilk ameliyatın ve iki kan naklinin ardından Fedez, başına gelenleri anlattığı bir gönderiyle hemen takipçilerine güvence vermek istedi: “Bu arada bana gönderdiğiniz tüm mesajlar için teşekkür ederim çünkü destek her zaman yanımdadır. bu anlarda iyiyim Ne yazık ki şu anda iç kanamaya neden olan iki ülser nedeniyle hastanede yatıyorum.” Daha sonra doktorlara teşekkür etti: “İki kan nakli sayesinde artık çok daha iyiyim. Kelimenin tam anlamıyla hayatımı kurtaran sağlık personeline teşekkür ediyorum.”

Fedez’in nesi var?

Daha spesifik olarak, Milano’daki IRCCS San Raffaele Hastanesi Pankreas Cerrahisi ve Nakil Birimi yöneticisi Massimo Falconi’nin Il Corriere della Sera’ya Mart ayında şarkıcıdan nadir görülen bir tümörü, nöroendokrin karsinomu çıkarmasını açıkladığı gibi, bunlar anastomoz ülserleriydi. yani gastro-duodeno-jejunal cerrahinin nadir de olsa genellikle acil ve ciddi bir komplikasyonu. Bunlar genellikle Helicobacter pylori enfeksiyonunun neden olduğu veya steroidal olmayan antiinflamatuarların alımıyla desteklenen ülserlerdir.

Fedez’in cerrahı Il Corriere della Sera’ya, “Ülserin diktiğimiz yerde oluştuğunu doğruladı. Daha sonra duodenumun büyük kısmı, safra kesesi, pankreas başı ve bağırsağın bir parçası çıkarıldı.” Çeşitli organ ve iç organların ortadan kaldırılmasına rağmen sindirim sisteminin çeşitli bölümleri arasındaki süreklilik yeniden inşa ediliyor.”

Mide ameliyatının bir komplikasyonu olarak ülserlerin oluşabileceği bu sürekliliktir.

Mart müdahalesi

Fedez, mart ayında sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla, pankreasındaki tümörün alınması için hassas bir operasyon geçirdiğini duyurmuştu. “Geçen hafta pankreasta nadir görülen bir nöroendokrin tümöre sahip olduğumu keşfettim. Bunlardan biri, eğer zamanında yakalanamazsa vücudunuzda birlikte yaşamanız pek de hoş bir durum değil. Bu yüzden ameliyat olmak zorunda kaldım 6 yıl sürdü Rapçi, pankreasımın bir kısmını (tümör dahil) çıkarmak için saatler harcadım” dedi.