Florence Pugh çıplak bir sahne için vücudu utandırmanın kurbanı

Felaket

New member
29 Ağustos 2023, 18:52

Oyuncu geçen yıl sosyal medyada hedef gösterilerek “küçük göğüsleri” nedeniyle eleştirilmişti.

Aslında, vizörde kahramanın yer aldığı bir seks sahnesi ortaya çıktı: İnternette “Küçük Kadınlar” filmiyle Oscar’a aday gösterilen 27 yaşındaki İngiliz yıldızın eleştirildiği yorumlar ve videolar yayınlandı. çok fazla göbeği var” ve böyle bir sahneye “uygun değil”.

Emsal: “Göğüs çok küçük”

Florence Pugh’un nefret edenlerin hedefinde olması ilk kez olmuyor. Daha geçen yıl Roma’daki bir defile sırasında “göğüsleri çok küçük” olduğu için vücudunun utandırılmasının kurbanı olmuştu. Aktrisin yanıtının Instagram’da gelmesi uzun sürmedi: “Bir kadına yabancılardan oluşan bir kalabalık tarafından vücudunda yanlış şeyler söylenmesi ilk kez değil ve kesinlikle son da olmayacak. Bazılarınız şehvetli olabilirsiniz. Birçoğunuz agresif bir şekilde ‘minik göğüslerim’ konusunda ne kadar hayal kırıklığına uğradığınızı veya ‘düz olduğum için’ utanmam gerektiğini bana bildirmek istediniz… Beni ben yapan vücudumun 14 yaşımdayken bakmaya dayanamadığım tüm kusurlarıyla mutluyum.Uzun zamandır vücudumun içinde yaşıyorum.Göğüslerimin büyüklüğünün ve büyüklüğünün tamamen farkındayım. Bundan korkmuyorum”.

Kıvrımlı bir ailede büyüdü

Oyuncu ayrıca kıvrımlı bir ailede büyüdüğünü belirterek, “Neden göğüslerden bu kadar korkuyorsunuz? Küçük? Büyük? Sol? Sağ mı? Tek mi? İkisi de? Korkunç. Acaba ne oldu da göğüslerin büyüklüğü karşısında bu kadar şok oldunuz? göğüslerim ve vücudum.Güçlü, güçlü, düzgün vücutlu kadınların olduğu bir ailede büyüdüğüm için minnettarım.Vücudumuzun kıvrımlarında güç bulmak üzere yetiştirildik.Rahat olma konusunda yüksek sesle konuşmak Bu sektördeki misyonum her zaman Birisi vücudumun cinsel açıdan çekici bir şeye dönüşmesini beklediğinde ‘siktir et’ ve ‘siktir et’ diyordum.”

İlgili