Francesca Michielin son tur tarihlerini iptal etti: “Acı çekiyorum”

Felaket

New member
Francesca Michielin yaşananların uzun öyküsüne şöyle başlıyor: “Geçen yıl her şeyi kontrol edemeyeceğimizi anladım, tam tersine: Hayatın bizden çoğu zaman vazgeçmemizi istediğini anladım, daha doğrusu kabul ettim, sorular cevaptan öte olsa bile, hatta daha da fazlası, “kusurluluk”, derin güvensizlik ve kırılganlık anlarında, hatta ve her şeyden önce destekleyemedikleri anlarda bile bedenlerimize itibar vermemiz ve onları kucaklamamız gerektiğini anladım. nasıl istersek öyle oluruz”.

Kendisini ne tür bir hastalığın etkilediğine dair hiçbir detay vermese de şarkıcı, Tweet’inde şöyle devam ediyor: “Bunu size tam olarak bir yıl önce fiziksel bir sorunum olduğunu keşfettiğim için yazıyorum. Bununla yaşamaya çalıştım, yaşamaya devam ettim. Sürekli acıya rağmen hayatımı yaşıyorum ama bunu yaptım çünkü işimi seviyorum ve onu sizinle paylaşmayı seviyorum ve böylece kendimi düşündüğümden çok daha güçlü buldum, tam da kırılganlığımla birlikte yaşarken. 

instagram

Patlama daha sonra şöyle devam ediyor: “Açık konuşayım: benimkinden daha ciddi sorunlar var, ben şanslı bir insandım ve bu rahatsızlıkla mümkün olan en proaktif ruhla ve özellikle turla karşılaştım. varlığı bana inanılmaz enerji verdi. Maalesef son on iki ayda tüm girişimlere rağmen sorun ortadan kalkmadı. Aslında başka seçeneğim olmadığı için bir ay önce çok invazif bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım. Ama yapsam bile gönülsüzce kabul etti, çünkü görünüşe göre bu, daha iyi hissetmeye geri dönmenin tek yoluydu.”

Son olarak Michielin, ameliyatın “çok iyi” geçtiği sağlık personeline teşekkür ediyor ancak tüm denemelerine rağmen bir daha şarkı söyleyemeyeceğini açıklıyor: Her zamanki ses eğitimini yapmaya çalışırken dayanılmaz hale gelen karın ağrısı hissettim.” Geri döneceklerini düşünmüşler ama son ziyaretinde doktorlar ona şimdilik bir daha şarkı söyleyemeyeceğini söylemişler. “Sahneye dönmenin zamanı değil, şarkı söylemeye dönmem için birkaç haftaya daha ihtiyacım var.” benim işim.”