“Göçmenlere adanmış bir Aslan”

Felaket

New member
09 Eylül 2023, 21:09

“Ben Kaptan” hikayesinden ilham alan aktivist Kouassi Pli Adama Mamadou, gençlerin seyahat etmesine olanak tanıyan vize için başvuruda bulundu

“Bu film, Avrupa’ya ulaşmaya çalışan iki göçmen çocuğun Afrika’daki yolculuğunu anlatıyor ve bunu onların bakış açısıyla yapıyor,” diye devam etti Garrone. Ben onların hikayelerine, deneyimlerine tutundum, onlara ses vermeye çalıştım. genellikle buna sahip olmayanlar.”

Mamadou şunları hatırlamak istedi: “Ayrılma isteği ve ihtiyacı olduğunda, kimse sizi durduramaz. Biz gençlere erişim hakkı, seyahat vizesi vermemiz gerekiyor ve bunun engelleri kaldıracak bir araç olacağına inanıyorum.” insan kaçakçılığı yapıyor.” İçin Mamadou“Başkan Mattarella’nın da söylediği gibi düzenli bir giriş kanalı sorunun çözülmesine yardımcı olacaktır. Göçmenlerin entegrasyonuna yardımcı olan festivale ve tüm Caserta topluluğuna teşekkür ediyorum”.

Sonunda Garrone al’dan bir fikir Fas yıkıcı depremle sarsıldı: “Film Senegal’de ve aynı zamanda Fas’ta çekildi ve bu nedenle Fas’a ve bugün yaşanan trajediye değiniliyor.”

İlgili