Gölge hastanede, ona olan buydu

Felaket

New member
Bununla birlikte, rapçinin daha sonra sosyal medyada yayınlanan videoda ayrıntılı olarak verdiği açıklama, hastaneye yatışının çeşitli pasajlarını ve sağlıklı akciğerlerin görüntülerini gösteriyor: “Sol EH'de güzel mi?” Diyor ve sonra, her zamanki ironi eklediği gibi görünüyor: “Birisi sapanına kaymış gibi görünüyor”. Aslında, sol akciğerde büyük bir leke belirgindir. “Çarşamba günü bu enfeksiyon nedeniyle nefes almayı bıraktım” diye açıklıyor Shade (kayıt defterinde Vito Ventura): “Ve acil servise gittim”. Şaka yaparak hastane kantininin “menüsünde”, rapçi daha sonra “bir şekilde”, tekrar nefes almasına yardım edildiğini vurguladı, ancak enfeksiyonun ciddiyeti göz önüne alındığında, daha sonra belirli bir departmana aktarıldığını vurguladı. Sanatçı, hala nefes alma problemleri olduğunu, bir sürüntü yapmak ve her zaman oksijen silindirleri ile hareket etmek zorunda olduğunu açıklıyor: “Banyoda ilk kez bize bebekleri getirirsem, şimdi silindirlerle oraya gidiyorum”, şaka yapıyorum ve daha sonra, sabah rutininin hikayesini, en kötü olduğu zaman, en kötü olduğu zaman, “nihayetinde,” nihayetinde, “nihayet olduğunu,” nihayetinde, “nihayet olduğunu,” nihayetinde, “nihayetinde,” nihayetinde, “nihayetinde,” nihayetinde, “nihayetinde,” nihayet olduğunu kabul ettiğini “kabul ettiğini açıkladığını açıklıyor”, ” Yürüyüş … ama daha kötüsü var “ve müziğini ütülemek şöyle diyor:” Sanırım bana olan şey, çünkü İtalyan müziğini öldürmeye çalıştığım için “: