Gösterinin taziyesi Sandra Milo'ya veda

Felaket

New member
Tgcom24
Pupi Avati: “Çocuk kaldı”

“Sandra son derece cömert ve gerçek bir saflığa sahip bir kadındı, bir çocuk olarak kaldı. Sadece en sıra dışı insanların sahip olduğu o yetersizlik duygusuna sahipti, sinema tarihinde olmasına rağmen o bir replik söyleyen, bir sahneyi oynayan ve bir sahneyi canlandıran biriydi. sürekli güvensizdi, sürekli onay arıyordu. Sanki ilk filmmiş gibi gözlerini sürekli üzerimde hissettim ve bu en iyi şeydi.” Pupi Avati Sandra Milo'yu böyle hatırlıyor. Aktris, 2003 yılında Avati'yle yalnızca bir filmde çalıştı: Başka Bir Yerde Kalp. “Bizi yarışmada Cannes'a da götüren çok şanslı bir filmdi, o yılki tek İtalyan filmiydi – yönetmenin anımsıyor – onunla ilgili güzel anılarım var Onu dahil etmemin ve onu bu rolü oynamaya ikna etmemin nedeni, yorumdan ziyade onu sette tutmak ve onunla bir şekilde 'röportaj' yapabilmek, henüz söylemediği her şeyi ondan alabilmekti. Federico'nun tutkulu bir Fellini hayranı olmasıyla değil, uzun mesleki deneyimiyle ilgili olarak, artık birlikte çalışmamamıza ve ona uygun bir rol olmamasına rağmen zamanla devam eden büyük bir hak edilmemiş sevgi hissettim. Bana bir bakıma otantik ve derin gelen bir aile: Utanç verici anlarda, anılarından yaşadığı durumlarda, farkında olmadan bazı şeyleri anlatarak birilerini incittiğinde bile gerçekten otantik. Bu onun saflığıydı.”

Vladimir Luxuria: “Bir arkadaşımı kaybettim”

“Beni sevdin, bana güzel sözler söyledin. Bu sadece bir aktrisin, eğlence dünyasındaki bir kahramanın kaybı değil… tatlı bir insanın, bir arkadaşın kaybı.” Vladimir Luxuria, Sandra Milo'yu sosyal medyada böyle anıyor.

Laura Pausini: “Barselona'daki konserimi ona adayacağım”

“İyi yolculuklar sevgili Sandra, tatlılığın, neşen, zor anlarda yanımda kalman sonsuza kadar kalbimde kalacak. Bu akşam Barselona'daki konseri sana adayacağım, üstümüzde uçacaksın”. Laura Pausini, Sandra Milo'yu sosyal medyada böyle anıyor.

Andrea Delogu: “Nadir, hafif ve derin bir kadın”

“Harika, kültürlü, neşeli, zeki ve derin bir insan. Nadir bir kadın. Onunla çalışmak, onunla röportaj yapmak beni her zaman mutlu etmiştir.” Böylece Andrea Delogu, X hakkındaki gönderisinde Sandra Milo'yu anıyor.

Simona Ventura: “Seni her zaman seveceğim”

“Sandra inanmıyorum… Her zaman bu anın asla gelmeyeceğini düşündüm. Seni her zaman istedim ve seni her zaman çok seveceğim, sakince uç Sandra. Çocuklarının yanında kalacağız”. Böylece Simona Ventura, Sandra Milo'yu bir gönderide anıyor

Diaco: “Samimi bir arkadaş ve harika bir sanatçıydı”

Sandra samimi bir arkadaş ve değerli bir yol arkadaşıydı. Her olumsuz anın, en acı verici anın bile gülümsemeyle ve fedakarlıkla karşılanabileceğini bana öğrettiği için kendisine teşekkür ediyorum. 'Io e te' ve 'Io e te di notte' çalışma grubu için tükenmez bir coşku ve fikir kaynağı, başkalarının hayranı, tevazu ve takım ruhuna dahil olmaya her zaman hazır bir kadındı. 2021'de David di Donatello'nun hak ettiği ödülü alması ve onu büyük bir sanatçı olarak kutsayan kariyeri nedeniyle mutluyum.” Sandra Milo'nun meslektaşı ve kişisel arkadaşı Pierluigi Diaco böyle söylüyor.

Alba Parietti'nin anısı

“Hayatı, güzelliği, başkalarını, senin gibi kadınları seven çok az insanla tanıştım. Senin ışığını, kendiliğindenliğini, yalancı samimiyetini ve yalancı samimiyetini, gerçeği, hiç bitmeyen bir gençliği, deneyimlerle dolu bir çocuklukları çok az kişi vardı. Harika bir anne Toplumsal konulara, acılara, dünyanın sorunlarına ilgi ve her zaman gülümseyen bir kelebeğin hafifliği.Bilgeliğinizi, mizah anlayışınızı, derinliğinizi ve sıcaklığınızı, her zaman proaktifliğinizi aydınlatan paylaşımlarımda veya programlarımdaki yorumlarınızı özleyeceğim. , çok zeki bir çocuk kadın, çok zeki, çok tanıdık, çok arkadaş canlısı ve diğer kadınlara karşı destekleyici. Çok güzel, güneş ışığı dolu, ışık ve bütünlükle. Seni sevdim Sandra çünkü seni anlamamak imkansızdı ve sen nasıl sevileceğini biliyordun Karşılığında hiçbir şey istemeden. Her birimiz için bir ilham perisi. İyi yolculuklar tatlım, güzel Sandra”, Alba Parietti onu sosyal medyada böyle anıyor.

Mara Venier'in vedası

Mara Venier sadece “elveda Sandrina'm” yazıyor.

“Kardeş” Sabrina Impacciatore

“Dünyanın öbür ucundayım” diye yazıyor Sabrina Impacciatore ve bu anlatılamaz haber bana bir şok gibi geliyor, nefes almamı engelliyor, bir saattir ağlamayı bırakmıyorum. Buna dayanamıyorum, ben Dayanamıyorum, dayanamıyorum!!! Sandra!!! Hepimiz daha fakiriz, daha üzgünüz, daha yalnızız. Sandra Aşk. Sandra saf Aşk. Hayata, başkalarına, Doğaya, Sanata, hayvanlara, Şiir. Sevgili çocuklarınız, tüm aileniz ve tüm insanlar. Şimdi orada, o salıncakta her zamankinden daha parlak bir şekilde Federico'nuzun yanında olacaksınız. Sahip olduğunuz tüm hassasiyet, destek, ışık, sevgi ve ilham için teşekkür ederiz. bana verildi. İçinde şiir ve zarafet olan sen. seni çok özleyeceğim. her zaman. son zamanlarda seninle konuşmamış olmaya dayanamıyorum. ama sen, kız kardeşim, prensesim, kraliçem, kadınlık tanrıçası, sen benim olacaksın. Sonsuza dek ilham perisi. Sevgim her yerde size eşlik etsin.”

Alberto Matano: “Birbirimizi çok sevdik”

Alberto Matano, “Birbirimizi çok sevdik. Debora'mıza, Azzurra ve Ciro'ya kucak dolusu sevgiler” diye yazıyor.

Marisa Laurito: “Özel bir kadındı”

“Az önce öğrendim ve bayılıyordum. Sandra Milo aşktan bahseden çok özel bir kadındı. Sinemanın büyükleriyle çalışmış harika bir anneydi. Çok üzüldüm. Sandra'nın büyük bir canlılığı ve büyük bir sevme arzusu vardı. Olağanüstü, özel bir kadındı. Kesinlikle başka zamanlardan kalmaydı.” Marisa Laurito, Sandra Milo ve Mara Maionchi ile birlikte “Quelle Brave Ragazze” programıyla unutulmaz bir yolculuğa paylaştığını onu böyle hatırlıyor.

Giovanni Minoli: “Kurallara aykırı biriydi”

“Hem kişi hem de oyuncu olarak harika bir kadın. Sandra benzersiz, gerçek, samimi ve tamamen sıradışı bir kadındı; düşündüğünü söyledi ve istediğini yaptı. 'Mixer'daki rolünü keşfettiğinde ise oynadı. daha iyi bir şekilde”. Giovanni Minoli, Rai2'deki 'Mixer' zamanında birlikte çalıştığı Sandra Milo'yu böyle hatırlıyor: Oyuncu, derinlemesine program kapsamında bir kostüm köşesine ev sahipliği yapmıştı. Minoli, Milo'nun 1984'ten 1989'a kadar ev sahipliği yaptığı ve bazı çocukların en sevdikleri şarkıları yorumlayan şarkı performanslarını içeren TV programını hatırlatarak şöyle devam ediyor: “Daha önce de 'Piccoli hayranları' ile bugün herkesin kopyaladığı bir program yapmıştı”: ” Kendisinde aptalca hiçbir şey yoktu, bir karakter icat etmişti ama zeki, somut ve çok dikkatli bir vizyona sahip bir kadındı.”

De Laurentiis: “Bir ilham perisi”

“Sandra Milo, zamanımızın özgün bir ilham perisiydi. Federico Fellini tarafından onun muazzam ve yaratıcı yaşam vizyonunun bir kanıtı olarak ölümsüzleştirildi.” X'te Napoli'nin başkanı ve film yapımcısı Aurelio De Laurentiis var. “Ancak bildiğimiz gibi efsaneler unutulmadı ve Sandra, onu sıradan bir insan haline getiren, aynı zamanda da asil kılan o zarif ve kaygısız hafifliği nedeniyle İtalyanların hafızasında silinmez kalacak. Merhaba Sandra!”, yazıyı sonlandırıyor.

Ezio Greggio: “Eşsiz ve tekrarlanamaz diva”

“Güle güle Sandra! Sen sinema tarihimizden geçen eşsiz ve tekrarı olmayan bir divaydın! Yıllar önce seni Montecarlo Film Festivalimde ödüllendirdiğim ve kutladığım için mutluyuz”. Ezio Greggio onu Instagram'da böyle hatırlıyor.