Grido yeni albümüyle geri dönüyor "Ebedi Müzik"

Felaket

New member
Ağlamak yeni albümle geri dönüyor”Ebedi Müzik“. Tutkularının çoğuna ve birçok yaratıcı ufku keşfetmeye adadığı bir dönemin ardından yeniden buradaLuca Paolo Aleotti zaman içinde gelişen kişisel ve sanatsal yolculuğun doruk noktasına işaret eden yeni ve uzun zamandır beklenen bir projeyle.

Yapımcılığını üstlendiği yeni albüm “Musica Eterna” Tek Gözlü Willy Orangle Records'un dağıtımcılığını yaptığı bu albüm, derin akorlara dokunabilen, yoğun ve güçlü seslerle dolu bir yolculuk. Şarkı listesindeki şarkılar arasında pek çok feat. kentsel sahneden sanatçılarla birlikte J-Axe ve Öfkeli Jake (Sosyal Detoks), Klementin (Sonsuz Müzik), Fabri Fibra (Kötü şans PT2), Entikler (Denge), eziyet (Tempo al Tempo), rap görselliğine dair eksiksiz bir vizyon sunan, tarzlar ve nüanslarla dolu bir müzikal yolculuk için.

“Musica Eterna”nın anlamı Grido'nun şöyle anlattığı “Musica Eterna”nın anlamı: “Musica Eterna albümü, geçmişi, bugünü ve geleceği tek bir büyüme ve farkındalık vizyonuyla birbirine bağlayan, benim zamanım boyunca yapılan içsel bir yolculuktur. Her parça temsil eder benim için bir evrim anı: bizi geçmişe bağlayan köklerden, şimdiki kimliğimizi aydınlatan ışığa, geleceğin umutlarına ve zorluklarına kadar. Bu albüm benim için ulaşılan olgunluğu, başarının sonucunu simgeliyor. Güç haline gelen deneyimler ve yaralar yaşar Müzik, her şeyi birleştiren, sonsuza kadar canlı olan ve bizi sonsuz bir kadere yönlendiren evrensel bir dil haline gelir.”

Grido Kimdir Çok yönlü bir sanatçı olan ve Gemelli DiVersi'nin eski üyesi olan Grido, 90'lı yılların İtalyan rap ve R'n'B sahnesinin baş rolleri arasındaydı. Önemli sanatçılarla deneyler yaptığı ve işbirliği yaptığı solo kariyerine başlamadan önce grupla birlikte platin plak elde etti. 2011 yılında tamamen kendisi tarafından yazılan ve tasarlanan ilk albümü Io Grido'yu çıkardı ve ardından 2014'te EP Happy EP! ve bir dizi hit single. Grido, müziğin yanı sıra video yapımı ve 3D modelleme konusunda da uzmandır ve bu tutkusunu yıllar boyunca Spaghetti Funk ve TDK gibi sanatçılar ve kolektifler için grafikler yaratarak sürdürmüştür.