hastaneye kaldırılma sebebi bu

Felaket

New member
Sessiz gece

Sakin bir gecenin ardından Fedez’e kan nakli yapıldı ve durumu stabil. Chiara Ferragni, çocukları ve ailesi onu hastanede ziyarete gitti. Yapı zırhlıdır.

Cerrahın sözleri

Röportajda, Fedez’in geçen baharda hastaneye kaldırıldığı San Raffaele’deki pankreas ameliyatından sorumlu doktor şunları söyledi: “Onun başına gelenlerin, herhangi bir tedavi görmediği altta yatan hastalığıyla hiçbir şekilde bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. ve bu herkesin başına gelebilecek bir şey” diye açıklıyor ve şunu belirtiyor: “Federico’nun kendisinin de söylediği gibi, duodenumun büyük bir kısmının, safra kesesinin, pankreas başının ve bir bağırsak parçasının çıkarılmasıyla operasyon önemliydi. Çeşitli organ ve iç organlar ortadan kaldırılmış olmasına rağmen, sindirim sisteminin çeşitli bölümleri arasındaki süreklilik yeniden inşa edilir.Federico’nun muhteşem bir tanıklık olarak gösterdiği gibi elbette iyi yaşayabilirsiniz, ancak aynı zamanda gerçekleştirilmesi en karmaşık ameliyatlardan biridir ve orada Hala hastaların saygı duyması gereken bazı önlemler var.”

Nadir bir olay

Rapçi Massimo Falcone’nin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili olarak şöyle devam etti: “Olabilir, nispeten nadir görülen bir olaydır. Anastomoz yakınında veya biz cerrahların diktiği, diktiği yerde oluşan bir ülserasyondur (bağırsak mukozasında oluşan bir lezyondur).” .

Hastanede kalış süresi

Hastanede Fedez’e gastroskopi yapıldı ve doktor şöyle açıklıyor: “Genellikle bu tür bir dönemde hastanede yatış en fazla üç, dört gün sürüyor ve tedaviden sonra altı hafta içinde iyileşme oluyor.” “Genellikle midenin salgıladığı asit salgılarını azaltan mide koruyucular uygulanıyor ve gerekirse kan nakli de yapılıyor” diye konuştu. Sonra şunu itiraf ediyor: “Geçmek zorunda kaldığı operasyondan sonra alarm durumunun daha yüksek olduğu açık, ancak endişelenecek bir neden yok” diye bitiriyor.

Fedez için sessiz gece Hastanede Fedez için sessiz gece, ileri testler yarın

Fedez için endişe

Chiara Ferragni’nin Paris Moda Haftası’ndan aniden ayrılıp acil bir durum için arkadaşı Chiara Biasi ile birlikte ilk uçağa atlaması üzerine herkesin aklına Fedez’in tesadüfen keşfedilen ve zamanla düzelen pankreastaki nöroendokrin tümörü geldi. Diğer işaretler de bir şeylerin ters gittiği hipotezini destekledi. Fedez birkaç gündür sosyal medyadan kaybolmuştu ve “Muschio Savage” podcast’indeki yeni ortağı Bay Marra, Twitch kanalındaki canlı yayın sırasında takipçilerinden hiçbir şey eklemeden “sohbette Federico’ya sarılmalarını” istedi. başka.

Fedez’in sosyal medyadaki mesajı

Fedez birkaç saat sonra Instagram hesabında şunları yazdı: “Bu arada bana gönderdiğiniz tüm mesajlar için teşekkür ederim çünkü bu anlarda destek her zaman iyidir. Ne yazık ki şu anda iç kanamaya neden olan iki ülser nedeniyle hastaneye kaldırılıyorum.” profil . Daha sonra sözlerini şöyle tamamladı: “İki kan nakli sayesinde artık çok daha iyiyim. Kelimenin tam anlamıyla hayatımı kurtaran sağlık personeline teşekkür ediyorum.”