Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness 27 yıl sonra boşandı

Felaket

New member
Hugh Jackman ve Deborra tarafından yayınlanan bildiride, “Karı-koca olarak harika ve sevgi dolu bir evlilik içinde neredeyse otuz yılı birlikte paylaşma şansına sahip olduk. Yolculuğumuz artık değişiyor ve bireysel gelişimimizi sürdürmek için ayrılmaya karar verdik” diyor. Lee Furness. “Ailemiz bizim en büyük önceliğimiz olmuştur ve her zaman da öyle kalacaktır. Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle başlıyoruz. Ailemiz tüm yaşamlarımızda bu geçiş sürecinde ilerlerken mahremiyetimize saygı gösterme konusundaki anlayışınızı büyük ölçüde takdir ediyoruz” diye açıkladılar.

Aşk hikayesinin başlangıcı

Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness’in ilk tanışması 1995 yılında Avustralya dizisi Corelli’nin setinde gerçekleşti. “Deb, o büyük bir yıldızdı. Sete götürüldüm ve Deb arabanın ön koltuğundaydı. Bunu asla unutmayacağım. Emniyet kemerini çıkardı, arkasını döndü, uzandı, gözlüğünü çıkardı. yalnız kaldı ve ‘Merhaba, ben Deborra-Lee Furness, tanıştığıma memnun oldum’ dedi. Aktör yıllar sonra şunu hatırladı: ‘Bu kızdan hoşlanıyorum’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. İlişkiye başladıktan bir yıl sonra evlendiler.

Ayrılık

Hugh Jackman 11 Nisan’da şöyle yazmıştı: “Birlikte güzel bir aile yarattık. Ve hayat. Gülüşün, ruhun, cömertliğin, mizahın, açık sözlülüğün, cesaretin ve sadakatin bana inanılmaz bir hediye.” Deborra-Lee Furness için sosyal sevgi bağlılığı. Ayrılığın duyurulmasının ardından ikiliye bir süredir eşlik eden dedikodular yeniden başladı: kendisinden 13 yaş büyük olduğu (o 54, kendisi 67 yaşındaydı) ve oyuncuya göre daha az atletik bir fiziğe sahip olduğu gerçeği sıklıkla dile getiriliyordu. bu durumda bile bunun altını çizmeyi ihmal etmeyen nefretçilerin saldırılarının bir nedeni. Ancak 27 yıl boyunca insanlara hayaller kurduran çiftin, pek çok saygı ve sevgi belgesi de vardı.