İpucu: Bir Mac’te iki Apple Kimliği kullanın

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Soru: Tarihsel nedenlerle biri iCloud, diğeri App Store ve iTunes Music Store satın alımları için olmak üzere iki Apple Kimliği kullanıyorum. Şimdi yeni bir Mac aldım ve taşımadım, sadece sıfırdan kurdum. Apple Kimliğimi iCloud için girdikten sonra, medya ve satın alma işlemleri için de otomatik olarak kullanıldı. Görünüşe göre ayarların ilgili bölümünde artık hesap değiştiremiyorum. Nasıl devam edeceğim?

Duyuru

Mac & i yanıtlar: Prensip olarak, “Medya ve Satın Almalar” altında otomatik olarak saklanan Apple Kimliğinden çıkış yapmanız yeterlidir. Ancak iOS’tan farklı olarak, oraya giden yol o kadar açık değil. Apple Kimliği tercihlerinde, Hesap satırında Yönet… tıklandığında App Store uygulaması açılır. Bu sizi doğrudan yönetim seçeneklerine götürür, ancak bunlar iCloud Kimliğinize bağlıdır.

Satın alma işlemleri için ayrı bir Apple hesabı kullanmak için önce yanlış hesaptan çıkış yapmalısınız.

Diyaloğu iptal edin, çünkü orada boşuna bir çıkış düğmesi arayacaksınız. Bunun yerine, “Mağaza > Oturumu Kapat” menü komutunu yürütün.

Oturumu kapattıktan sonra, sol alttaki “Giriş Yap” seçeneğine tıklayarak gerçek erişim verilerinizle oturum açabilirsiniz. Ardından, satın aldığınız uygulamalara ve medyaya tekrar erişebileceksiniz. İşlemi Apple’ın Kitaplar uygulamasında tekrarlamanız gerekebilir. Her iki durumda da, iCloud hesabınız iCloud ve Find My için aynı kalır. sorumlu.

Mac'ten daha fazlası ve

Mac'ten daha fazlası ve

(lbe)

Haberin Sonu