Irama Milano'yu fethediyor: "Eğer bu bir rüyaysa, beni uyandırma"

Felaket

New member
75. Sanremo Festivaline katılımın duyurulmasından birkaç saat sonra, Irama Unipol Forumu'nu fethetti Milano. Milano'nun başkentindeki iki randevunun ilkinde (her ikisi de tükendi), şarkıcı hayranlarına en büyük hitlerini seslendirerek neredeyse iki saat müzik ve sözler verdi.

Gösterinin başlangıcı: “Buonasera Milano” Şarkıcı-söz yazarı, yangın efektleriyle dolu bir sahnede izleyiciyi basit bir “Buonasera Milano” ile selamladıktan sonra gösteriyi “Hoşçakal” ile açtı. Bordo deri pantolon ve yelek giyen Irama, dokuz müzisyen ve dört koro eşliğinde şarkı söylerken, arenadaki atmosfer daha da büyülü hale geldi. “Yo quiero aşığım” ve “5 damla”dan sonra çok genç izleyiciler sadece “notaları” ile patlama yaşadı.Kanatlar“, 25 Kasım 2022'de yayınlanan “Düşünmeyi bıraktığım gün” albümünden bir şarkı.

En samimi anlar Filippo Maria Fanti (bu, Irama'nın gerçek adıdır) hayranlarının önünde çıplak kaldı, kendini tamamen performanslarına kaptırdı ve hayatının önemli kısımlarını son derece samimi bir şekilde anlattı. İlk “özel” an, setlistin beşinci şarkısı “Senz'anima”ya geldi. Sanatçı neredeyse her zaman çiçeklerle kaplı bir çayırda yatarak şarkı söyledi. Irama, “Un Breath” melodisine rağmen merkezi yürüyüş yolunun ortasında neredeyse hareketsiz şarkı söyledi. “Nerede olursan ol” eksik olamazdı: Şarkıcı-söz yazarı, sihirli bir etki yaratarak tüm telefon fenerlerini yakmayı istedi.

“Rüyaysa beni uyandırmayın” Sanatçının sahnede söylediği sözler az olsa da hayranları tarafından büyük beğeni topladı. “Eğer bu bir rüyaysa, beni uyandırmayın” dedi. Bu akşam burada olduğunuz için size tepeden tırnağa teşekkür etmek istiyorum. Burada olmak evde olmak gibi, bu benim dördüncü Forumum, neredeyse on yıllık deneyimim. Umarım müziğimle bir şeyler anlatabilirim.”

“Nera” ve “Mediterranea” ile herkes ayağa kalkıyor. Tüm Unipol Forum'un parterden tribünlere sıçramasına neden olan saf eğlence anları hiç eksik olmadı. Irama, ilk EP Plume'den üçüncü alıntı olarak 1 Haziran 2018'de yayınlanan “Nera” single'ını ve ikinci EP Crepe'den ikinci alıntı olarak Mayıs 2020'de yayınlanan “Mediterranea” şarkısını sahneye çıkardı.

Irama uluslararası sahneye çıkıyor Irama ilk kez İspanyolca yazılmış güzel bir şarkı söyledi: “El peso de un angel”. “Bu, uluslararası sahneye açılmanın ilk adımıdır” diye açıkladı. Birkaç yıldır İspanyolca bir şarkı yazmaya çalışıyorum, bu dili öğreniyorum. Ve bu da size sürprizim.”

10 yıllık başarı 28 yaşındaki sanatçı, çağdaş İtalyan müzik sahnesinin en köklü kahramanlarından biri. Hit şarkıları onun iyi bir şekilde birikmesini sağladı 52 platin ve 4 altın plakvideoları toplamda 2,5 milyardan fazla dinlenmeye ve 900 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı. Sanremo Festivali'ndeki ilk çıkışı 2016 yılında Yeni Teklifler kategorisinde “Cosa resterà” şarkısıyla gerçekleşti. 2017 yılında eski plak şirketini bırakarak “Amici” okuluna girdi ve burada zafere ulaştı. Ardından 2019'da “Teneke kalpli kız”, 2021'de “La genesi del tuo colore” (Milano'daki Unipol Forum konserini kapatan şarkı) ve 2022'de “Neredeyse” ile Ariston sahnesine geri döndü. olacaksın” ve 2024'te “Tu no” ile.