İşte Guadagnino'nun “Queer” filmindeki Daniel Craig'in eşcinsel seks sahnesi.

Felaket

New member
Luca Guadagnino, yıllarca Burroughs'un anlattığı hikayeyi bir filme dönüştürmek istedi (İtalya'da Adelphi tarafından 1985'te Checca adıyla yayınlandı). “William Burroughs'un kitabını okuduğumda 17 yaşındaydım, o roman benim ergenliğime damgasını vurdu, yıllarca haklarını aradım, sonra Justin Kuritzkes ile Challengers'da çalışma ve roman hakkında onunla tekrar konuşma fırsatı buldum. denemeye karar verdi: aktarma hakları mevcuttu ve bu bir mutluluktu, ömür boyu süren bir rüya gerçek oldu”, diyor “Beni Adınla Çağır” filminin yönetmeni. Guadagnino bir Burroughs uzmanı: “Queer benim favorim, harika, pikaresk bir formu var, geceleri etrafta dolaşan, barlara giden, sürekli konuşan, eğlendiren bir kahramanı var, komik, komik, trajik derecede kırılgan, çıplak ve sonra bam! sırayla onunla tanışan biriyle tanışıyor ve sanki bu buluşma kaçınılmaz, amansızmış gibi.” Telepatiyi veren kök olan yage'yi bulmak için Mexico City'den, banliyölerden gurbetçi, eşcinsel, içki ve zevk düşkünü Amerikalıların Güney Amerika'ya hareket ettiği bu maceranın merkezinde ise büyük halüsinasyon vardır. Kahraman Craig'in yalnızlığı ve zehirliliği.