İtalya çok güzel, villa almak istiyorum”

Felaket

New member
Tgcom24

Torino'nun merkezindeki bir otele konuk olan eski şampiyon, Mole'un hüküm sürdüğü günlerde hayranları tarafından sıcak karşılandı ve onlara fotoğraflar ve selfie'lerle karşılık verdi.

“İtalya, her zaman güzel bir ülke olarak kalması açısından değişmiyor. Eşim İtalya'da okudu ve İtalyanca konuşuyor, hatta bir villa almayı bile düşünüyorduk. Özellikle hedefim İtalyan film endüstrisine yakın kalmak”. Böylece Mike Tyson Bel Paese'ye olan sevgisini dile getirdi.

İtalya'ya deli olan yabancı VIP'ler

Yaşanan tek yabancı VIP olmayan bir aşk. İtalya'da Como Gölü kıyısında bir villası olan George Clooney'den, yıldızın sahibi olduğu Laglio'daki Villa Oleandra, bitişikteki Villa Margherita'yı da satın aldı. Toskana delisi olan ve eşi Trudy Stiler ile Migliarino'ya taşınan ve daha sonra bal üretimi ve karlı şarap yetiştiriciliği için küçük bir şirket kurduğu, Floransa'ya 45 dakika uzaklıktaki 16. yüzyıldan kalma soylu bir villa olan Palagio'yu yenilemek için taşınan Sting'e ve yağ.

Ancak İtalya'yı seven ve tatillerini sadece güzel ülkemizde geçirmekle kalmayıp, hatta bir ev satın alan gerçekten çok sayıda ünlü var. Latina eyaletinde, Sermoneta'da bir çiftliği olan Will Smith veya Giustiniana kırsalında çiftliği olan Orlando Bloom veya eşi İtalyan yapımcı Livia Giuggioli ile Londra ve Città della Pieve arasında yaşayan Colin Firth gibi. 2017 yılında İtalyan vatandaşlığını aldı.
Puglia'da denize çok yakın Tricase'de ev satın alan Meryl Streep ve Santa Maria di Leuca'da çiftliği olan Helen Mirren gibi ünlü “misafirler” dolu bir ev var.

“Bunny Man” ve Mike Tyson'ın oyunculuk kariyeri

Andrea Iervolino'nun 'Bunny-Man' adlı filminde eski boksör kendisini canlandıracak. Tyson'ın oyuncunun yerine geçmesi ilk kez değil. Iron Man daha önce Whitney Houston ve Crooklyn Dodge'un müzik videolarında yer almış, Sylvester Stallone'un “Rocky Balboa” adlı filminde, “Hangover” üçlemesinin ilk iki bölümünde ve bazı TV dizilerinde kendisi olarak yer almıştı.
Jamie Foxx bunun yerine, yapımcılığını Martin Scorsese ve Antoine Fuqua'nın üstlendiği, dünya ağır sıklet boks şampiyonu hakkında biyografik bir belgesel dizisinde kendisini Mike Tyson'a dönüştürdü ve boksörün iznini alan “İsimsiz Mike Tyson Biyografisi”.

Tyson aktör

“Bu kariyerimi çok ciddiye alıyorum, 3-4 aylık oyunculuk kursları aldım. Boks benim için geçmişte kaldı, yoluma devam ettim. Artık boksta daha iyi bir insan olarak anılmak istiyorum. sinema.” Mike Tyson basın toplantısında şöyle konuştu: “İnsan olarak gerçekten değişmek isteyip istemediğimi bilmiyorum ama bunu hâlâ en iyi olduğumu göstermek için bir fırsat olarak görüyorum. Bugün gençler beni bir aktör olarak tanıyor, çünkü belki sosyal medyada bazı film klipleri görüyorlar. Bunun yerine büyükanne ve büyükbabaları benim daha önce kim olduğumu biliyorlar, bu nesilde işler farklı.” Bu bağlamda Tyson, ABD'de bir devlet okulunda on yıl öncesine ait bir anekdot ortaya çıkardı. “Adamlar beni bir boksör olarak tanımıyordu” dedi: “Beni 'The Hangover' filmindeki sahnede görmüşlerdi. Çok fazla egom var ve bu beni biraz mahvetti. O noktada 'Hey, seni piç' diye düşündüm. .etto, ne yaptığım hakkında hiçbir fikrin yok.”

Tysono, 2005 Sanremo festivaline katılmak için İtalya'ya gelmişti ve burada sunucu Paolo Bonolis ile yarı şakacı bir röportaj yapmıştı.