JAC, “Meksika Elleri” tarafından yapılan araçlar üretir

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Meksika'da JAC Altyapısı

Yalnızca Meksika pazarına odaklanan Hidalgo tesisinin tesisleri, sekiz üretim hattının uzadığı toplam 100.000 metrekarelik bir alana sahiptir (altı SKD montajı – sökülmüş ve başka bir yere gönderilmek üzere serbest bırakılan otomobil arabaları – ve filolar için iki). Tek bir işletim vardiyasında yılda 60.000 araç üretim kapasitesine sahip tamamen inşa edilmiş birim üretim hattına (CBU) sahipler.

Gururla, tesis “Meksika'da Make” rozeti ile araç montajına adanmış 500'den fazla işbirliği kullanıyor. Çabaları sayesinde, otomobil üreticisinin üretken kapasitesini artırması ve yenilik ve sürdürülebilirlik eğilimleriyle uyumlu elektrikli araçlara (EV'ler) ve yanma talebini karşılamak için yüksek kalite standartlarını sürdürmesidir.

Meksika'daki JAC fabrikası beş üretim hattından oluşuyor.
(Fotoğraf: Nezaket.)

Jac Mexico, elektrikli araçlarda uzmanlaşmış profesyonellerin eğitiminde liderdir ve Latin Amerika'daki tek Elektrikli Araç Değerlendirme Merkezi'ne (EV Merkezi) sahiptir ve burada EV'ler için pil analizinde uzmanlaşmıştır. 2019 yılında, elektrikli araçları Pure Electric adı altında pazarlamaya başladılar ve böylece ülkemizdeki elektromobilitenin demokratikleşmesine katkıda bulundular.

Modeller Yolcu Elektrikli Araçlar: E10X, E30X, EJ7, ESI4 Pro.

Modeller Ticari Elektrikli Araçlar: E10x pozisyonu, E Sunray (10 ve 12 metreküp), E Sunray City, Ex350, Ex450.

Buna ek olarak, Vemo, Danone, Walmart, Liverpool, Grupo Modelo, Mercado Libre ve 99 dakika gibi uluslararası tanınan markalar, JAC elektrikli araçları faydacı ve son mil kullanımı için entegre etti.

Meksika'da sağlam bir varlık ve kalite ve yeniliğe bağlılık ile JAC, Meksika otomotiv endüstrisinin büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor; Ayrıca yerel tedarik zincirini güçlendirmeye ve ülkeyi sektörde kilit bir oyuncu olarak konumlandırmaya yardımcı olur.