Jamie Foxx, hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk mesaj

Felaket

New member
Nisan ayında hastaneye yatış

Nisan ayında, 55 yaşındaki aktör, Netflix için bir film çektiği Georgia eyaletindeki bir tıbbi tesise götürüldü. Sağlığıyla ilgili hiçbir detayın açıklanmaması, ‘Django Unchained’ yıldızının ciddi bir sağlık sorunu olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

Sosyal medyadaki mesaj

Ancak Jamie Foxx, bir ara gözleri yaşararak, iyileşirken dikkatlerden kaçtığını açıklayarak Instagram gönderisindeki söylentileri yalanladı. Foxx, hayranlarına duaları ve mesajları için teşekkür ederek, “Beni ne kadar ileri götürdüğünü ve beni nasıl geri getirdiğini size anlatmaya başlayamıyorum bile. Asla, asla yaşamayacağımı düşündüğüm bir şey yaşadım,” dedi. Hayranların bunu duymasının neden bu kadar uzun sürdüğünü açıkladı. “Sadece beni böyle görmeni istemedim. Beni gülerken, eğlenirken, parti yaparken, şaka yaparken, bir filmde, bir TV programında görmeni istiyorum. Sadece beni içimden tüpler çıkarken görmeni ve hayatta kalıp kalamayacağımı anlamaya çalışmanı istemedim.”

Jamie Foxx felçli veya kör değil

Jamie Foxx, acil tıbbi sorunların kendisini felçli veya kör bıraktığı yönündeki çevrimiçi söylentileri yalanladı. “Ama cehenneme gittim ve geri döndüm” diye ekledi. “İyileşme yolumda da bazı tümsekler oldu ama geri dönüyorum ve çalışabiliyorum.” Foxx, mücadelesini ve iyileşme sürecini gizli tuttukları için kızı Corinne ve kız kardeşi Deondra Dixon’a övgüde bulundu. Yıldız, hayranlarına “Sadece herkesi sevdiğimi ve aldığım tüm sevgiyi sevdiğimi söylemek istiyorum” dediğinde nefesi kesildi. Video mesajını “Geri dönüyorum” ile bitirdi.