Jennifer Lopez, düğünden bir yıl sonra Ben Affleck’e ithaf etti

Felaket

New member
21 Ağustos 2023, 17:36

Pop yıldızı, bir şarkının başlangıcına benzeyen sözlerle kocasına sosyal selamlar dilemek istedi.

Jennifer Loper ve Ben Affleck, İtalya’da ayrı kaldıkları tatilin ardından bu nedenle yeniden bir araya geldi. Yerel Anema e Core’da doğaçlama bir gösteri yaptığı Capri’de, Jennifer Garner’dan olan çocukları ile Floransa’da. Ağustos ayının ortalarında pop yıldızı, 51. doğum günü için kocasına “Harika dünya” melodisiyle mutlu yıllar dilediği arabada bir video yayınlamıştı.

Jennifer ve Ben arasındaki geçmişe dönüş

JLo ve Affleck, 2021’de aşklarını yeniden alevlendirmeden önce 2000’lerin başında bir araya geldiler. Daha önce 2003’te “Gigli” ve 2004’te “Jersey Girl”de birlikte rol aldılar. asla evli değiller. Evlilikleri, ilki Temmuz 2022’de Los Angeles’ta çocukları tanık olarak büyük bir gizlilik içinde olmak üzere iki aşamada gerçekleşti. İkincisi, Ağustos ayında Georgia’daki Affleck malikanesinde üç gün süren mega bir partiyle.

Önceki hikayeler

Ben Affleck, Jennifer Garner ile on yıldır evli ve üç çocukları var. Aktörün son resmi ilişkisi Kübalı aktris ve model Ana de Armas ile oldu. Jennifer Lopez ise on yıldır birlikte olduğu son eşi Marc Anthony ile üç kez evlendi ve ikizleri oldu.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Narenciye suları, Sicilya içmek için

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığı ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun miras bıraktığı bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsar. neredeyse yüz yıl, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığı ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun miras bıraktığı bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsar. neredeyse yüz yıl, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

İlgili