Kid Yugi yeni versiyonunu yayınladı "Şeytanın isimleri" 6 tanesi yayınlanmamış

Felaket

New member
“Sonunda projenin artık tamamlandığını ve tam bir döngüye girdiğini hissediyorum. Bu yeni pistlerde konfor alanımın dışına çıktım, yeni şeyler denedim ve denemeler yaptım. 'LOKI'deki hikaye anlatımı müzik yapma biçimim açısından yeni bir şey, örneğin Bassi Maestro ve Fabri Fibra gibi kült bir İtalyan rap şarkısını SXSIC'de yeniden mikslemek”, diyor Kid Yugi.

Projenin yeni single'ı, Lilith ve Eva şarkılarıyla başlayan “lanet aşk üçlemesini” tamamlayan yeni single ve video klibi “Donna” ile bekleniyordu. Gotik, karanlık ve İncil'deki imgelerle oynayarak erkekler ve kadınlar arasındaki ışık-gölge ilişkilerini vurguluyor. Kid Yugi, “Donna kendimi en çok bağlı hissettiğim parçalardan biri; kişisel, özgün ve yoğun yaşanmış bir deneyimi anlatıyor. Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum, umarım halk bunu takdir eder” diyor.

İyi ile Kötü arasındaki karşıtlık. Yeni projede daha önce yayınlanmış iki parça da yer aldı: “64 BARRE DA CENSURA (Red Bull 64 Bars)” ve “Ex-Angelo”nun orijinal versiyonu. Albümün duyurusuna, Kıyamet'e gönderme yapan rahatsız edici bir tanıtım fragmanı ve İyi ile Kötü arasındaki, saflık (kapaktaki iki melek figürüyle temsil edilen) ve yolsuzluk arasındaki zıtlığı vurgulayan yeni projenin kapağı eşlik etti. (kanlı taht). Kid Yugi, yeni şarkılar aracılığıyla, edebi ve sinematografik alıntılarla toplumsal suçlamayı birleştiren sözlerle Kötülüğün gizlendiği dünyevi biçimleri araştırmaya devam ediyor.

Kid Yugi'nin “The Names of the Devil” adlı albümü “The Names of the Devil”, 100.000'i aşan kopya sayısıyla Çift Platin sertifikasına sahiptir. Şimdiden İtalya'da yılın en çok satan albümlerinden biri oldu ve genç Apulian sanatçının muazzam yeteneğini ortaya çıkardı. Albüm, albüm listesinde (FIMI/GFK) doğrudan 1 numaradan giriş yaptı ve art arda olmayan 26 hafta boyunca FIMI/GFK albüm listesinde ilk 10'da kaldı. “The Names of the Devil” bir önceki albüm olan “The Globe”un (Altın sertifikalı) başarısının ardından gelen bir “konsept albüm”. Sfera Ebbasta, Geolier, Tedua, Ernia, Tony Boy, Artie 5ive, Papa V, Noyz Narcos ve Simba La Rue ile işbirliklerini içerir. İngiliz yazar William Golding'in “Sineklerin Tanrısı” adlı eserinden ilham alan Kid Yugi, aynı zamanda çeşitli kültürlerde ve popüler geleneklerde Kötülüğe verilen çok sayıda ismin ve onun dünyamızda tuhaf ve abartılı biçimlerde kendini nasıl gösterdiğinin de büyüsüne kapılmıştı. toplumu kökten alt üst ediyor.

Tur Sanatçı, yapımcılığını Thaurus Live'ın üstlendiği, 6, 7 ve 8 Ekim 2024 tarihlerinde tamamı tükenen üç tarih için Milano'daki Fabrique'de duran turuyla kısa süre önce büyük bir başarıya imza attı. Üç akşam boyunca olağanüstü konuk yıldızlar sahneye çıktı: Artie 5ive, Ernia, Nerissima serpe, Night Skinny, Noyz Narcos, Papa V, Rrari Dal Tacco, Sfera Ebbasta, Tedua ve Tony Boy.