Konserde bir hayran hastalanınca Arisa “Ambulans” diye bağırıyor

Felaket

New member
05 Nisan 2024 12:30

Şarkıcı, acil servislerin dikkatini çekmek için sahneden bağırmaya başladı

Arisa bir hayranının rahatsızlığı nedeniyle konseri durdurdu:

Tgcom24
Arisa konseri yarıda keser ve ambulansı arar

Acil bir durumda Arisa, zor durumdaki bir kıza yardım etmek için konseri hemen durdurarak tüm pragmatizmini ve izleyicilerine duyduğu sevgiyi gösterdi. Arisa sahneden, “Neler oluyor? Kendini hasta hisseden biri var arkadaşlar. Ambulans, ambulans, ambulansı arayın. Neler oluyor arkadaşlar? Tanrım beyler, bana bunları yapmayın” dedi. Daha sonra vakit kaybetmeden, kurtarıcıların dikkatini çekmek için mikrofona “Ambulans” diye bağırmaya başladı. Kısa bir süre sonra sahneden indi ve kendini hasta hisseden kızın yanına giderek onun iyi olduğundan emin oldu. Spontane ve biraz dramatik olan bu jest, sosyal medyada hemen viral oldu ve birçok kişi sanatçıya büyük kalbi ve insanlığı için iltifat etti.

Arisa halka güvence veriyor: “Parlayan güzelliğime hastalık”

Tehlike geçtikten sonra Arisa oyunu oynamak için sahneye döndü: “Kız benim parlak güzelliğim yüzünden bir hata yaptı ama sonra beni yakından gördü ve iyileşti. Hata geçti. Beni yakından gördü ve şöyle dedi: ” Bu duracak mı?”. Daha iyi olan Ylenia'ya bir alkış.” Şarkıcının müdahalesi öncelikle Arisa'nın ilgisini beklemeyen kızı şaşırttı. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda, onun nezaketine şaşırdığını itiraf etti: “Arisa'nın sahneden inip nasıl olduğumu görmesini hiç beklemiyordum ve ayrıca onun bana yaklaşmadığını da bilmek istiyorum. Ben kalkıp iyileşene kadar yanımdaydı. Gerçekten çok tatlıydı.”

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Fark yaratan 8 bin küçük hareket

CEI

Dayanışma apartmanlarından okul sonrası programlara, suçun gençlerden emek topladığı bölgelerde çocuklara bir gelecek sağlamaya, her şeyini kaybedenler için kantinlerden ücretsiz sağlık hizmetlerine kadar: her imza bu şekilde bir sevgi jestine dönüşüyor

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Dayanışma apartmanlarından okul sonrası programlara, suçun gençlerden emek topladığı bölgelerde çocuklara bir gelecek sağlamaya, her şeyini kaybedenler için kantinlerden ücretsiz sağlık hizmetlerine kadar: her imza bu şekilde bir sevgi jestine dönüşüyor

Daha fazlasını bul

İlgili