Loredana Bertè hasta ve turun son tarihini iptal ediyor

Felaket

New member
Loredana, hayranlarına “güzellik” turnesini öngördüğü gibi tamamlayamamaktan duyduğu üzüntüyü şöyle anlatıyor: “Dünden beri Katanya’dayım, size ulaşabilmek için feribot yolculuğuna çıktım, Villa Bellini tam bir hayal kırıklığı olurdu. Bu tur için mükemmel bir sonuç. Ancak ne yazık ki bu gece ve bugün, mide-bağırsak sorunlarımın alevlenmesi ve beni güçsüz ve sessiz bırakan bir tür grip nedeniyle hiç iyi değildim. Bunu büyük bir üzüntüyle duyurmak zorundayım. Bu akşam Katanya’daki konserin iptali. Seni daha önce uyaracaktım ama beni muayene eden uzmanın şehir dışından gelmesi gerekiyordu”.

Daha sonra şarkıcı, İtalyan meydanlarında performans sergileyerek geçirdiği bu uzun yazın kendisini ne kadar yorduğunu anlatıyor: “Nekahet döneminden yeni çıkmış benim için bu tur, hem uzun yolculuklar hem de sıcak nedeniyle çok yorucuydu. bitiremedim. 30 aldım ama 31 alamadım!!!” Ve sözlerini özür dileyerek bitiriyor: “Çok üzgünüm ama sınırıma ulaştım, gerçekten elimden gelenin en iyisini yaptım. Kusura bakmayın, umarım beni sevmeye devam edersiniz.
Senin Loredana’n.”

1 Temmuz’da Modena eyaletindeki Ravarino’dan ayrılan Loredana Bertè, kendisinden çok daha genç olan büyük pop yıldızlarının ritimlerine ayak uydurarak İtalya’nın etrafında en az on bir durak yaptı. 20 Eylül’de sona erecek olan 72 yaşın eşiğinde, Calabria kökenli şarkıcı şu ana kadar hâlâ gerçek bir sahne dişi aslanı olduğunu gösterdi. Ancak son aşamada teslim olmak zorunda kaldı.

Nisan ayında acil müdahale

Loredana Bertè, baharda başlaması gereken “Tiyatro Turu Manifestosu 2023″ü ertelemek zorunda kaldı. Hatta sosyal profillerde “şarkıcının, uzman bir cerrahi muayenenin ardından önümüzdeki birkaç gün içinde oldukça acil bir ameliyata girmesi gerekeceği, kesin prognozun ameliyat sonrası dönemde belirleneceği” duyurusu yapılıyordu.
Roma’daki 19 Nisan’daki ilk buluşmadan kısa bir süre önce, sanatçının çevresi hayranlara turun “gelecek sonbahar/kış veya ilkbahar 2024’e erteleneceği (tiyatronun müsaitliğine ve sanatçının taahhütlerine bağlı olarak)” tavsiyesinde bulundu. Ancak personel, Bertè’nin hayatının tehlikede olmadığını ve sizinle birlikte olmak için elinden geleni yaptığını ancak fiziksel acının çok güçlü olduğunu ve seyahat ve konserlerin doğasında olan tüm çabalara izin vermediğini ekledi. Sizi görmeyi umuyor. yakında tekrar eskisinden daha formda olacağız. Aslında yaz turu olasılığı da göz ardı edilmiyor”.

Turun yeniden başlaması

Mayıs ayında, Loredana Bertè sosyal medyada yeniden ortaya çıktı ve şaşırtıcı bir şekilde turun yeniden başlayacağını duyurdu: “Sonunda rehabilitasyon terapisine başlıyorum (…) San Raffaele’deyim ve muayenemi yeni bitirdim, cerrah bana onay verdi” diyen Loredana şunları ekledi: “Terapiye başlamak turu yapabilmek için temel bir şey. Temmuz ayında sizi İtalya’nın her yerinde bekleyeceğim. Lütfen hepiniz gelin, sizi bekleyeceğim. Hoşçakalın” .

Kadına şiddete hayır

Şarkıcı, Calabria’daki Palmi sahnesinde kadınlara yönelik tacize hayır olduğunu yinelemek için çok güçlü bir itirafta bulunmak istedi: “Ben de bana tecavüz eden, beni öldüresiye döven ve beni bir sokağa bırakan bir piçin kurbanıydım. …veya Torino’da,” dedi Bertè.