Martina Stella yedi yıl sonra boşandı: “Büyük acı”

Felaket

New member
28 Aralık 2023, 15:06

Oyuncu, ikinci çocuğu Leonardo’nun babası Andrea Manfredonia’dan ayrıldı

Martina Stella yedi yıl sonra boşanıyor: Hayal kırıklığı ve büyük acı - fotoğraf 2

Tgcom24
Martina Stella, boşanma nedenleri

Oyuncu, ayrılığa neden olan nedeni, özellikle çocukları Ginevra (kuaför Gabriele Gregorini ile birlikteydi) ve Leonardo’yu korumak için açıklamadı: “Sadece kişisel alçakgönüllülüğüm için değil, her şeyden önce onu korumak için başka bir şey söylemekten kaçınıyorum. yaratıklarım Ginevra ergenlik öncesi dönemde, bize kitap okuyabiliyor.” Bu nedenle Martina Stella, meslektaşları Belen Rodriguez ve (2023 dedikodularının merkezinde yer alan) Ilary Blasi’nin aksine, bu hassas anda dikkat çekmemeyi seçti: “Onların seçimlerine saygı duyuyorum. Onlar, diğerlerinden daha fazla açığa çıkan televizyon kişilikleri. ben: ‘Oyunculuk yapıyorum, belki kendimi daha fazla koruyabilirim.’

“Büyük bir hayal kırıklığı, beklemiyordum”

Şu anda eski eşiyle ilişkileri sakin, her ne kadar başarısızlıkla sonuçlanan yaşam planı nedeniyle ağızlarda acı bir tat kalsa da: “Birlikte bir çocuğumuz var ve önemli bir hikaye yaşadık. Yaklaşık on yıldır birlikteydik, evliliğin yedisi”. Tiziano Ferro’nun boşanmasında olduğu gibi evliliğin sonu da oyuncu için mideye inen bir yumruk oldu: “Bunu beklemiyordum ama bu büyük hayal kırıklığını kişisel bilgi edinme fırsatına dönüştürmeyi planlıyorum. Çocuklarımın Her şeye vakarla ve cesaretle göğüs geren güçlü bir kadın imajı.” Şimdilik sadece kendisine ve çocuklarına odaklanmak isteyen oyuncu, gelecekte aşka da zaman ayıracağını söylüyor: “Kendimi başka bir hikayeye yansıtılmış görmek için henüz çok erken. Tekrar ayrılmam biraz zaman alacak.”

Çocuklarınız için kariyerinizden vazgeçin

Ginevra ve Leonardo onun yaşama sebebidir ve onlar için geçmişte kariyerini bir kenara bırakmaktan çekinmemişti: “Ginevra için birçok teklifin parmaklarının arasından kayıp gitmesine izin verdim: Onun istikrara ihtiyacı olduğunu ve bir kenara atılmaması gerektiğini anladım. Ben bunlara fedakarlık değil, kendime verdiğim hediyeler diyorum. Çok erken çalışmaya başladığımda seçim yapabildim ve 18 yaşımda ilk evimi satın aldım.”

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Günlük refah mı?  Küçük günlük hareketlerle başlar

Panasonic’in

Günlük refah mı? Küçük günlük hareketlerle başlar

Gün boyunca kendinizi iyi hissetmek için sağ ayakla başlamak önemlidir. Belki mükemmel bir kırışıklıkla, gülümsemeye dayanıklı ağız hijyeniyle iyi yapılmış bir tıraş. Kendi içinizde ve başkalarıyla birlikte daha iyi hissetmeniz için size güven, enerji ve canlılık verebilecek küçük eylemler: işte böyle

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Günlük refah mı?  Küçük günlük hareketlerle başlar

Panasonic’in

Günlük refah mı? Küçük günlük hareketlerle başlar

Gün boyunca kendinizi iyi hissetmek için sağ ayakla başlamak önemlidir. Belki mükemmel bir kırışıklıkla, gülümsemeye dayanıklı ağız hijyeniyle iyi yapılmış bir tıraş. Kendi içinizde ve başkalarıyla birlikte daha iyi hissetmeniz için size güven, enerji ve canlılık verebilecek küçük eylemler: işte böyle

Daha fazlasını bul

İlgili