Matteo Romano korkusuz yaşamanın ilahisi “Assurdo” ile geri dönüyor

Felaket

New member
Tgcom24

Matteo şöyle diyor: “Bir süredir kafamda bir melodi vardı ve bunu trende, evde, sokakta, piyanonun başında tek başıma söyledim. Şarkının fikri de bu müzikten doğdu. ya da belki de orada olduğu için doğduğunu söylemek doğru olmaz. Aklımdaki nakaratını daha bütünsel bir yapıya dönüştürmek için Federica Abbate ve Jvli ile stüdyoya gittiğimde, Kendime ait bir şeyler anlatmamız gerektiğini, o melodinin nasıl benden geldiğini anladık”.

“Saçma”, bir ilişkiyi korkusuz ve üstyapısız yaşamanın zorluğundan, iletişim kurmak ve iyi hissetmek için uzlaşma bulamamaktan bahsediyor. “Bazen korku ya da deneyimsizliğim nedeniyle,” diye devam ediyor Matteo, eğer müzikten geçmiyorlarsa duygularımı hissetmekte zorlanıyorum. Bu yüzden kaçmaya eğilimliyim ve kaçarak yok ediyorum, ironik bir şekilde, özellikle de duygularım varsa. asla yüksek sesle söylemeyeceğimi, asla yazmayacağımı ve belki de bu şekilde olmadıkça kendime asla itiraf etmeyeceğimi düşünüyorum.”

Matteo Romano geri dönüyor Absürtaşkı korkmadan yaşamanın ilahisi - fotoğraf 3

basın ofisi
Video klip

Şarkının video klibi, evde denenen ilk notalardan, Matteo'nun zihninde yinelenen bir düşünceyi kağıda dökmeye çalışan ve anahtarlara, Federica ve Jvli ile stüdyo oturumlarına kadar “Assurdo”nun doğuşunu ve oluşumunu anlatıyor. Geçtiğimiz haftalarda şarkının yayınlanacağını tahmin eden sosyal ağlarda spoiler yağması, her zaman dikkatli bir topluluk olan ve sanatçının platformlardaki müzikal patlamalarının ilk dinleyicisi olan hayranların merakını uyandırdı.

Matteo Romano solist olarak geri dönüyor

Matteo Romano, Matteo'nun “Concedimi” ile başlayan genç kariyerinin yeni parçaları “Part of me”de uluslararası sanatçı Cian Ducrot ve şarkıcı-söz yazarı Luigi Strangis ile yaptığı işbirliklerinin ardından solist olarak müzik sahnesine geri dönüyor. ” (çift platin disk) ve “Virale” (platin disk), Sanremo Festivali'nin 2022 edisyonunda Ariston sahnesinde sunuldu.