Negramaro, konserin verdiği rahatsızlıktan sonra: “Çok üzgünüm”

Felaket

New member
çift taraflı parti

Campovolo della Puglia olması gerekiyordu ama organizasyonel bir felaketti. Bir yanda Elisa, Fiorella Mannoia, Samuele Bersani, Niccolò Fabi, Diodato, Sangiovanni, Malika Ayane, Ermal Meta, Rosa Chemical, Ariete, Samuel ve Aiello gibi konukları sahneye getiren Negramaros’un partisi de sahneye kuruldu. Fortunato Cesari hava limanı. Öte yandan, mekana gelemeyen hayranların ve diğerlerinin öfkesi ve hayal kırıklığı, konsere katılmak için uzun bir çile-yolculuğa sürüklendi. 12 kilometrelik kuyruğa ulaşan 101 numaralı otoyolda çok sayıda kişi trafiğe takıldı, diğer yollarda da benzer sorunlar yaşandı. Diğer bir rahatsızlık, rezervasyon sırasında cömertçe ve önceden ödenen ve varışta diğer arabaların dolu olduğu bulunan park yeriydi. İnsanları alternatif bir çözüm arayışı içinde 20 kilometrelik bir yarıçap boyunca dolaşmaya zorlayan bir kötülük. Bu, park yeri ile konser alanı arasında bir bağlantı görevi gören bir servis otobüsünün yokluğuna eklendi: bu nedenle müşteriler, aydınlatmasız yaya bir alanla karşı karşıya kaldı.

ONLAR

Negramaro mesajı

Hayal kırıklığı ve öfkenin ardından Negramaros, sosyal medyaya bir mesaj yazdı: “Dün gece karayolu ağındaki rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz.” “Sahnede defalarca söyledik ve hep tekrar edeceğiz. 21:00’de yapılması planlanan konserin başlaması için sıraları bile bile 21:40’ı bekledik ve 16:30’da kapıları rahatlıkla açtık.” tüm halkın Konser Alanına erişmesine izin ver”. Ve şuna dikkat çektiler: “Ancak, uygulanabilirlikle ilgili tüm sorunlar, ne yazık ki, bağımsız bir şirketin imtiyazı olan, ancak normalde otoparkları yöneten otoparkların yönetiminin yanı sıra bize veya organizasyonumuza bağlı değil. sevgili bölgemizin büyük etkinlikleri için park yerleri. Sonunda birçok sanatçı ve arkadaşımızla Salento’muza harika bir canlı etkinlik getirdik. Harika canlı müzik şovlarına katılmak için her zaman çok az fırsata sahip olan bir bölgeye saygı duruşunda bulunuyoruz. Ve yineliyoruz. , bu sorunları yaşayan herkes için üzgünüz”.

Sangiorgi’nin mesajı

Bunun üzerine Giuliano Sangiorgi sosyal medyadan geçmişte bir video paylaşarak yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı yineledi: “Öncelikle konsere ulaşmayı başaran herkese teşekkür ederiz. Sorunları öğrendik ve bizzat dahil olduk, en azından kişisel olarak. . Gidecekleri yere zamanında varmak için minibüse bindiğim annem ve yakınlarım da sorun yaşadılar ve konserin yarısında geldiler”. Grubun lideri daha sonra şöyle açıkladı: “Birçoğunun gelmeyi başaramadığını biliyorum. Size sadece şunu söylemek istedim: Bir yandan, yaptıklarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. İşbirlikçilerimiz yer açmak için her şeyi yaptı. konserlere alışık olmadığı kadar erişilebilir, Galatina havaalanında hiç konser olmadı. Sizin büyüklüğünüze ve yıllardır bize kattıklarınıza yakışır bir hayali nasıl gerçekleştirebileceğimizi gece gündüz düşündük” dedi.

“Seninle birlikte acı çektiğimi ve seninle acı çektiğimi, konserimize ulaşmak için canını ortaya koyduğunu söylemek istiyorum” diyen şarkıcı, şöyle devam etti: “Birçoğu için üzgünüm, umarım bir çözüm bulunur ve Negramaros’un şiddetle istediği şey, yani büyük etkinliğimizi Salento’daki Lecce’de düzenlemek, engellenecek. Bize büyük bir müsaitlik olan havaalanında bir yer teklif ettiler. Hepsi büyük bir grup oluşturdu ve hepimiz gece gündüz çalıştık. bir daha asla olmayacak bir şey oldu.” Şarkıcı, daha önce grup gibi, yaşanan aksaklıkların kendilerine bağlı olmadığını yineledi: “Aramıza katılamayanlar, bize bağlı olmayan nedenlerle gelmediler, umarım takdir edersiniz. aşk, hepimizi kutlamak için eve gelmemize neden oldu”. Mesaj devam ediyor: “Bu büyülü gecede birçokları için çabaladığınız çabalar için herkese yakınım ve diğerleri için oldukça felaket. Ama lütfen bu yirmi yıldaki o sonsuzluk anını bizimle kendi içinizde kutlamaya çalışın.” .

Sangiorgi kapanışta Galatina’daki etkinliğin amacını açıklamaya geri döndü: “Sahnede harika konuklarla ruhumuzu verdik. Harika konserler ve harika etkinlikler düzenleyebileceğiniz bir yer olması için Güney’de de bir boşluk açmayı umuyoruz. “. “Denedik. Bazılarınızın başına gelenler beni derinden üzdü, ama aynı zamanda benim ilk elden anladığım gibi sizin de anlayabileceğinizi umuyorum.” Bazılarının tepkisi uzun sürmedi ve bir önceki akşam yaşanan yakıcı deneyim, grubun ve liderinin pişmanlığıyla azalmadı.

belediye başkanının tepkisi

Galatina Belediye Başkanı Fabio Vergine, Cumartesi günü havalimanına ulaşma hikayesini ve ilk elden tecrübesini sosyal medyadan yaptığı paylaşıma emanet ediyor: “Hiçbir şeyin ve kimsenin arkasına saklanmayacağız. Her şey yolunda gitmedi ve zorlukları ilk ben yaşadım. Birçok arkadaşımla bin bir zahmete, zorluğa kurban oldum, her şeyi gerçek zamanlı ve birinci elden takip ettim, ama değdi, bin kez tekrar yapardık, çünkü bunu bize bir yıl önce söyleselerdi. olağanüstü bir olay, buna inanmazdık bile”. Vergine, “Belediyenin İl Komisyonundaki rolü dışında, tüm yetkililerle birlikte gece boyunca olanları analiz etmek için zamanımız olacak” diye ekliyor.

Belediye başkanı görevinde, tartışmanın ötesine geçerek aynı yerde başka etkinliklerin tanıtımını yapma olasılığını ortaya koyuyor. “İçimde diğerlerinden daha fazlasının ulaşabildiği sözler oldu ve bunlar Giuliano Sangiorgi’ye ait: havaalanımız yeni bir Campovolo olabilir”. Ve sözlerini şöyle bitiriyor: “Hepimizin dersler çıkarabileceği bu benzeri görülmemiş zorluklarla yüzleşmek zorunda kalan ve katkıda bulunan herkese özel bir teşekkür.”