“Onu terk etmedim, şimdi soyadını değiştir”

Felaket

New member
24 Ağustos 2023, 14:28

“Il Giorno” gazetesine verdiği röportajda ilk kez oğluyla olan zor ilişkisinden bahsediyor

Ahmed, dördüncü eşi ve kızıyla birlikte Milano’nun güney eteklerindeki Corvetto bölgesindeki bir belediye evinde yaşıyor ve bir barda çalışıyor: “Bütün ebeveynler çocuklarının kendilerinden daha iyi olmasını ister – diye devam ediyor – onları geçmelerini. Ben öyleyim oğlum adına ve başarısı için mutluyum. ama onu terk ettiğimi ondan duymak beni üzüyor. aktarılan mesaj, bir gün ortadan kaybolan ve onu çocukken yalnız bırakan bir babanın mesajıdır. onun hayatından çıkıyor. Onun yerine annemden ayrıldıktan sonra bile oradaydım”.

“Onu asla bırakmadım”

Şarkıcının babası hatalarını kabul ediyor ama altını çiziyor: “O küçükken evden ayrıldım, bu doğru çünkü annesiyle evliliği bitti. Birçok ailede oluyor bu. Hayatımı yeniden kurduğum doğru ama yapmıyorum Alessandro’yu hiç terk etmedim: İkimizin parkta, tatil anlarında, çeşitli vesilelerle, hatta Mısır’da çekilmiş fotoğrafları var… En son bir yıldan fazla bir süre önce mesaj yoluyla konuşmuştuk, ama her zaman yüzeysel olarak” .

Acı veren şarkılar

Sanatçının kendisinden bahsettiği şarkılar açık bir yara: “‘Soldi’yi duymaktan acı çektim. Sadece parayı düşündüğüm doğru değil tam tersine. Sanki sadece maddi şeylerle ilgileniyordum. oğlumla konuşmak istedim ve kendimi açık fikirli bir adam olarak görüyorum: bir Müslüman olarak ilk ailemdeki tüm Katolik ayinlerini kabul ettim. Kötü bir hastalık nedeniyle önce San Paolo hastanesine, ardından Mısır’a gittim. Kovid dönemi. Alessandro biliyordu, gelip beni görmesini istedim ama gelmedi. Hayal kırıklığına uğradım”.

Soyadı değişikliği

Daha sonra oğlundan soyadını değiştirmesini ister: “Eğer gerçekten onu terk ettiğimi düşünüyorsa ve artık benimle hiçbir ilişkisi olmasını istemiyorsa, soyadını değiştirmesini isterim: artık Mahmud yok. Ben istemiyorum.” Adını sanattan değil gerçek olandan değiştirmesini beklemiyorum. Ona sormaya çalıştım ama hayır dedi. Ve bir avukatla görüşüp görüşmemeyi düşünüyorum”.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Narenciye suları, Sicilya içmek

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığına ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun teslim ettiği bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsıyor. neredeyse yüz yıldır, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığına ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun teslim ettiği bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsıyor. neredeyse yüz yıldır, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

İlgili