“Onun için güçlü olmalıyız”

Felaket

New member

Baldızı Valentina Ferragni: “Ailemle birlikteyim”

Valentina Ferragni sosyal sessizliği bozuyor ve Instagram hikayelerinde kız kardeşi Chiara ve kayınbiraderi Fedez’e yakın olmak için iş taahhütlerinden vazgeçtiğini açıklıyor: “Dün Paris’in son etkinliği için Paris’e gitmem gerekiyordu. Moda Haftası’na katıldım ama ailemle birlikte Milano’da kalmaya karar verdim”. Bu nedenle rapçinin durumuyla ilgili bir gelişme yok ama bu endişe dolu saatlerde yurt dışına çıkmak istemiyor.

Birkaç günde iki kanama

Fedez, iç kanamaya neden olan iki ülser nedeniyle geçen Perşembe gününden bu yana Milano’daki Fatebenefratelli hastanesinin acil ve onkoloji cerrahisi bölümünde hastaneye kaldırıldı. Rapçi, Instagram’da kendisinin de söylediğine göre hayatını kurtaran iki kan naklinden sonra, Pazar günü, buna bağlı kanamayla birlikte bir ülser yırtılması daha yaşandı. Ancak durum şu anda kontrol altında görünüyor.

Sosyal teşekkür mesajı

İlk ameliyatın ve iki kan naklinin ardından Fedez, başına gelenleri anlattığı bir gönderiyle hemen takipçilerine güvence vermek istedi: “Bu arada bana gönderdiğiniz tüm mesajlar için teşekkür ederim çünkü destek her zaman iyidir. bu anlar. Maalesef iç kanamaya neden olan iki ülser nedeniyle şu anda hastanede yatıyorum.” Daha sonra doktorlara teşekkür etti: “İki kan nakli sayesinde artık çok daha iyiyim. Kelimenin tam anlamıyla hayatımı kurtaran sağlık personeline teşekkür ediyorum.”

Fedez’in nesi var?

Daha spesifik olarak, Milano’daki IRCCS San Raffaele Hastanesi Pankreas Cerrahisi ve Nakil Birimi yöneticisi Massimo Falconi’nin Il Corriere della Sera’ya açıkladığı gibi, Mart ayında şarkıcıdan nadir görülen bir tümörü, bir nöroendokrin karsinomu aldı, bunlar anastomoz ülserleriydi. yani gastro-duodeno-jejunal cerrahinin nadir de olsa genellikle acil ve ciddi bir komplikasyonu. Bunlar genellikle Helicobacter pylori enfeksiyonunun neden olduğu veya steroidal olmayan antiinflamatuarların alımıyla desteklenen ülserlerdir.

Fedez’in cerrahı Il Corriere della Sera’ya, “Ülserin diktiğimiz yerde oluştuğunu doğruladı. Daha sonra duodenumun büyük kısmı, safra kesesi, pankreas başı ve bağırsağın bir parçası çıkarıldı.” Çeşitli organ ve iç organların ortadan kaldırılmasına rağmen sindirim sisteminin çeşitli bölümleri arasındaki süreklilik yeniden inşa ediliyor.”

Mide ameliyatının bir komplikasyonu olarak ülserlerin oluşabileceği bu sürekliliktir.

Mart müdahalesi

Fedez, mart ayında sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla, pankreasındaki tümörün alınması için hassas bir operasyon geçirdiğini duyurmuştu. “Geçen hafta pankreasta nadir görülen bir nöroendokrin tümöre sahip olduğumu keşfettim. Bunlardan biri, zamanında yakalanmazsanız vücudunuzda birlikte yaşamanız pek de hoş bir durum değil. Bu yüzden ameliyat olmak zorunda kaldım 6 yıl sürdü Rapçi, pankreasımın bir kısmını (tümör dahil) çıkarmak için saatler harcadım” dedi.