“Paolo ile aramda çılgın bir çekim var”

Felaket

New member
Kocasıyla olan ilişkisi

Laura Pausini ve Paolo Cartaf 18 yıldır düzenli bir çiftti ve 22 Mart’ta evlendiler. Şarkıcı şunu itiraf etti: “Çok farklı iki karakterimiz var, her şeyi bir kenara bırakmam gerekiyor, o aslında ‘kapalı’, düşünceli bir insan ve bugün bile ara sıra kendime soruyorum: ne düşünüyor? Hatta bizimki bile. arkadaşlar bize normal olmadığımızı, her zaman birbirimize yakın olduğumuzu ama yine de aramızda çılgın bir çekim olduğunu söylüyorlar.Belki de ikimizin de güçlü kişilikleri olmasına rağmen diğerini olduğu gibi olmasına özgür bıraktığımızdandır. Mesela o bir vejeteryan. Beni görüyor musun, bir vejeteryan?”. Şarkıcı ona nasıl aşık olduğunu şöyle açıkladı: “Onunla tanıştığımda ilk evliliğinden zaten üç çocuğu vardı. Ben de onunkine aşık oldum: onlarla nasıl davrandığına”.

Laura Pausini’nin annesi

Laura Pausini ayrıca “benim dünyaya karşı içgüdüsel açıklığım olan ama hissettikleri ve düşündükleri açısından Paolo gibi içe dönük” olan kızı Paola’yı nasıl gördüğünü anlattı. Şarkıcı, “Büyüdüğünde nasıl olacağını ve onun aracılığıyla benim ne olacağımı çok merak ettiğini. O kadar cesur ki kendine dair onu korkutmayan bir vizyona sahip” diyor. Ve sonra şöyle açıkladı: “Hayatımın anahtar kelimesini ele alalım: yalnızlık: boşluk beni her zaman korkutmuştur, 18 yaşımdan beri o şarkıyla onu seslendirmeye çalıştığımda ama onun yerine o onu arıyor.” Laura ayrıca kızının ne kadar bağımsız olduğuna da değindi: “‘Anne, ama salı günleri artistik jimnastik, çarşamba günleri yüzme, perşembe günleri din dersim varsa ne yaparım? Yanımda sadece pazartesi olması mümkün mü?’ , bu bağımsızlık beni korkutuyor. Sadece hamileyken ve onu beklerken tam anlamıyla ve mutlu bir şekilde ‘kendimle olmayı’ başardım.”

Görünüşe göre Paola’nın zaten net fikirleri var ve liseden sonra evden ayrılmak istiyor: “Onun çok fazla uzaklaşmasını istemiyorum… Geçen gün bana şöyle dedi: ‘Liseyi bitirdikten sonra yalnız yaşamak istiyorum ya da Londra’daki ya da Amerika’daki arkadaşlarımla, hatta belki Roma’daki arkadaşlarımla. Anne, sen bana yakın kalabileceksin ama aynı binada olmayacaksın, ha. Farkında mısın?” Peki dünya çapında verdiği konserlerle kızından nasıl uzak durabilir? Avrupa’da turneye çıktığında asla “Paola’dan dört geceden fazla uzakta geçirmemeye çalıştığını” söylüyor. “Turu, okulunun planladığı tatillere kısmen uyacak şekilde Amerika’da düzenledim. Bu yüzden o da öyle olacak.” takip edebiliyoruz”.