Pio ve Amedeo, Yılbaşı Gecesi “Nasıl Rock Yapılabilir” ile sinemada

Felaket

New member
Tgcom24
Oyuncu kadrosu ve yönetmenlik

“How can a rock”ın (başlık Lucio Battisti’nin ‘I want… Non I want… But you want’ şarkısındaki bir dizeye atıfta bulunan) kadrosunda Francesca Valtorta, Nicola Rignanese, Christina Andrea da yer alıyor. Rosamilia ve Claudio Bigagli. Bu filmle birlikte yönetmen ve senarist Gennaro Nunziante ile Foggia’lı komedyen ikilinin işbirliği devam ediyor. Üçlü, “Belli ciao” (2022) üzerinde çalıştıktan sonra Nunziante’nin yönettiği yedinci film ve Pio ile Amedeo’nun kamera önündeki dördüncü testiyle beyazperdeye geri dönüyor.

Arsa

Hikaye bu. Pio (Pio D’Antini), zengin bir inşaatçı olan merhum babası Salvatore’un her şeyi kendisine dayattığı ve kaderini kendisi tarafından öyle planlanmış, ölümünden sonra bile oğlunu yönetmeye devam edecek kadar zayıf bir adamdır. Avukat ve Borromea ile evli, Ginevra ve Manfredi adında iki çocuk babası olan Pio, prosecco üreten zengin kayınpederi Pasin markilerinin şatosunda yaşıyor. Hatta bir grup yerel girişimci onu kasabanın belediye başkanlığına bile aday gösterdi çünkü zayıf biri olduğundan onu kolaylıkla manevra yapabiliyorlardı. Her şey her zamanki gibi ilerliyor gibi görünür ama bu gri hayatı, köyün papazının ondan Amedeo’ya (Amedeo Grieco) yardım etmesini ve onu şoför olarak işe almasını istemesiyle birdenbire canlanır. Amedeo, birkaç kez hapse girmiş eski bir mahkum olan çalkantılı bir çocuktur. İkincisi, Pio’nun hayatında gerçek bir kesinti olacaktır çünkü tüm kesinliklerini kökten değiştirecek, hayal bile etmediği şeyleri keşfetmesine neden olacak ve sonunda kısmen yaşadığı hayatı geri almasına olanak tanıyacaktır.

“Orta Komedyenler”

“Siyasi açıdan yanlış olanın sorumluluğunu üstlenmelisiniz. Elbette sinemalarda daha özgürsünüz, ancak televizyonda size daha fazla ilgi gösteriyorsunuz çünkü size para ödemeyen bir izleyici kitlesine hitap ediyorsunuz (Apulian ikilisi, prime’da “Felicissima Sera”yı başarıyla ağırladı) Zaman Canale 5) sinemadayken, nihayet bir hikayenin içinde kalmak zorundasınız ve bu nedenle daha karmaşık, ancak kesin olan bir şey var: insanlar ciğerlerinin derinliklerinden gülmek ister”, diye açıklıyor komedyen ikili dördüncü sinematografik deneme. “Belli ciao a parte”, Pio ve Amedeo 2014 yılında “Amici Come Noi” ile ilk kez sahneye çıktılar ve ardından aynı yıl “Ma tu di che forza 6?” adlı komedide rol aldılar. Neri Parenti’nin yazısı. “Biz kırk yaşındakiler olarak ‘orta komedyenler’iz, henüz yükselmemiş ve web fenomenlerinden tamamen farklı olan sanatçılarız ve bunun yerine bizimki gibi geleneksel yolu takip edeceklerini umuyorum. gerçek insanlar.” Amedeo bir kez daha Iene’ye bahsettiği Chiara Ferragni vakasına geri dönüyor: “Chiara Ferragni’ye duyulan sempati veya antipatinin ötesinde, onun vakasının bu geçici dünyanın sonunun başlangıcı olmasını umuyorum. Ve ” Belli bir kültürel bozulmanın sembolü olduğu inkar edilemez. ‘Özür diliyorum ve bir milyon euro veriyorum’ diyen kişi, insanların zekasını küçümseyen kişidir.”