Richard Gere “Oh, Canada”yla sinemaya geri dönüyor

Felaket

New member
Filmde, şu anda ölmek üzere olan Fife, röportajda uzun yaşamının birden fazla sırrını açıklıyor: (karısının önünde) ihanetlerine ek olarak, Vietnam'a askere alınmamak için Kanada'ya kaçtığını da itiraf ediyor. Savaş. “70'lerin sonunda isyancı bir nesil vardı, benim neslim, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Vietnam için silaha çağrılan ilk nesildi. Ancak herkes üniversite nedenleriyle savaşı erteleyebilir veya alternatif olarak Kanada'ya kaçabilirdi. kısacası o neslin telafi etmesi gereken çok şey var elbette her birimiz hayatta gurur duymadığımız seçimler yapıyoruz ve bu benim hayatını sahtekarlık haline getirip çok utandığı karakterim için de geçerli. “dedi. Gere daha sonra sanatçıların siyasi tercihlerinin ne kadar önemli olduğuna odaklandığını açıkladı: “Dünyanın her yerindeki sanatçıların hâlâ gerçekliği yansıtma konusunda ön planda olduklarına inanıyorum. Bu onların sorumluluğunun bir parçası, hatta tanınırlarsa daha da fazla. Tabii ki çok hazırlıklı olmaları gerekiyor. Sovyetler Birliği'nin çöküşünden, birçok Asya ülkesinde meydana gelen devrimlere kadar, dünyada hem rejimler hem de rejimler açısından büyük değişiklikler olduğunu düşünürsek, insanlara her zaman vermek istediğim tavsiyeyi veririm. şairleri dinlemek ve dinlemektir, Yazarlar ve müzisyenler: Onlar bir halkın kültürüne önem verenlerdir. Onlar bir halkın güvenebileceği insanlardır. Bu nedenle ister şair, ister şarkıcı, ister yazar olsun, bu kantonlara kalplerimizi açmalıyız. film yapımcıları ve aktörler bile.