Rodeo, macera ve iki tekerlek üzerinde kükreyen özgürlük arzusu

Felaket

New member
Saçlarınızda rüzgar, motorun uğultusu, tekerleklerinizin altından akan sıcak asfalt. Ve vücudunuzda elektrik çarpması gibi dolaşan adrenalin. Julia hayatını motosikletsiz hayal edemiyor. Gururlu ve bağımsız, şehir “rodeoları” turuna, gizli motosikletçi yarışlarına katılıyor. Ancak tesadüfi bir karşılaşma onu bir centaur çetesine katılmaya yönlendirdiğinde, risk artar: Artan tehlikeli hırsızlıklar ve darbeler birbirini takip ederken, kızın değerini kanıtlayabilmesi için her şeyi riske atmaya istekli olması gerekecektir.

Quivoron, “Burası küçüklüğümden beri tanıdığım bir ortam” diyor. Paris’in banliyölerinde büyüdüm ve çocukları hep binamın önünde motokros yaparken gördüm. Mezun olduğum “çapraz bitüm”den oldukça “natüralist” bir üslupla bahsetmişti… 2015’ten beri o ortamı sık sık ziyaret etmekten ve klipler, kısa filmler veya fotoğraf raporlarıyla belgelemekten hiç vazgeçmedim.

Sosyal medyada bulunan bir kahraman

“Sert bir kadın karakter hayal ettim, hayatımda eksikliğini hissettiğim bir şey. Mafya filmlerini, savaş filmlerini, şiddet içeren filmleri severim ama çoğu zaman kadınların olmadığı ya da en azından arabayı süren ben değilim. zorla – yönetmen devam ediyor -. senaryoyu yaz. Ancak sosyal ağlar bu tür araştırmalar için harika araçlar. Instagram’da “Inconnue_du_95″ hesabını buldum. Julie Ledru adında bir kıza ait ve o bir motorcu. Tanıştık. Beaumont-Sur-Oise , Paris banliyölerinde. Şehri biliyordum, Adama Traoré’nin ölümünün ilk anma törenleri için oradaydım ve bunun bir işaret olduğunu düşündüm. Eski Honda marka ceketiyle geldi, bana tüm hikayesini anlattı ve ona hemen çok tanıdık gelen bu kadın karakterden bahsettim”.