“Ruhun notaları”, Andrea Morricone’nin sinemada İtalyan müziği yolculuğu

Felaket

New member
İki piyano ve bir bariton – Virtüöz piyanist Cecilia Grillo ve bariton Alessio Quaresma Escobar’ın eşlik ettiği Andrea Morricone, kendi müziğini ve Maestro Ennio Morricone’nin müziğini yeniden öneriyor. Ancak, “Le note dell’anima” sadece bir müzik gösterisi değil: ilgi çekici ve unutulmaz bir deneyim.

Performans sırasında Morricone izleyicilerle paylaşacak baba hakkında bilinmeyen fıkralar ve yönetmenler ve oyuncularla yaptığı işbirlikleri şovu daha da özel kılıyor. Ayrıca, bir konuşmanın varlığı Paul Paltrinieri – Oscar ödüllü Luis Bacalov, Nicola Piovani ve Ennio Morricone’nin müzik yapımcısı – ve videoların ve görüntülerin projeksiyonu, atmosferi daha da büyülü ve ilgi çekici hale getirecek.

Andrea Morricone’nin sözleri – “ruhun notaları dahil olmak üzere dünya sinemasının en ünlü filmlerinden bazılarının müziklerini içeren 90 dakikalık bir gösteridir. Yeni Cennet Sineması, İnanç, Bir Zamanlar Batıda, Bir Zamanlar Amerika’da, Misyon, gülümsemenin gücü, baş aşağı, Okyanustaki Piyanistin Efsanesi, söz verdim ve çok daha fazlası,” dedi Andrea Morricone.

“Babamın bana bıraktığı en önemli öğreti çalışmak ve bu işi hep daha iyi yapmanın yollarını aramaktı. Onun müziğini çok inceledim. Memnun kalmamalıyız, bu onun en büyük öğretisi. Beni ben yapan şey bu.” baba parlak zekası, disiplini ve sürekli mükemmellik arayışıyla her zaman kendisi oluyordu. O yorulmak bilmez bir işçiydi“.

Tarih – Gösterinin ilk açıklanan tarihleri arasında Grado’da 4 Ağustos, Noto’da 11 Ağustos, Ostuni’de 26 Ağustos ve Messina’da 5 Eylül yer alıyor.