Russell Crowe'un keşfi: “İtalyan kanı taşıyorum”

Felaket

New member

Russell Crowe'un keşfi: İtalyan kökenliyim - fotoğraf 2

Tgcom24
Russell Crowe'un soy ağacı

Yıldızı “Gladyatör” daha sonra Luigi Ghezzi'nin “Augestine ve Annunziata'nın Parma'da doğan” oğlu olduğunu söylüyor. Arjantin'de çalışmaya gitti, ardından Hindistan'a yelken açtı, “gemi kazası geçirdi ve kendini Cape Town'da buldu, burada Mary Ann ile tanışıp evlendi.” İkili daha sonra Yeni Zelanda'ya göç etti. Russell Crowe ataları üzerinde titiz bir tarihsel araştırma yürüttü; Norveç, İtalyan, İskoç ve Maori soylarını keşfetti ve yakın bir akrabanın DNA testi, atalarının “nasıl ve kim aracılığıyla olduğunu bilmesek de çoğunlukla İrlandalı” olduğunu ortaya çıkardı.

“Annemin ailesinde 3 nesil arayla Crowe adında erkeklerle evli kadınlar vardı. Bazıları bana akraba olduğumuzu söylemek için geldiler ve ben de Crowe ailesinin her üyesini tanıdığımı düşünerek biraz şüpheci davrandım ama Ayrıca erken dönemde Avustralya'da yaşamış gibi görünen başka bir Crowe soyundan da akrabayım.”

Oscar ödüllü aktörün keşfettiği meraklar

Merak edilenler arasında “babamın anne tarafından 1841'de Yeni Zelanda'ya gelen John (Jock) Fraser aracılığıyla on birinci Lord Lovat Simon Fraser ile olan doğrudan ilişkisi de var. 'Eski Tilki' lakaplı ilginç bir karakter” sona erdi. “Londra Kulesi'nde başı kesilen son adam” olduğu göz önüne alındığında, 80 yaşında darağacına atıldı, bu “bir rezillik işareti”. İnfazı izleyen bir kalabalık vardı ve seyirciler için kurulan yapı çökerek dokuz kişinin ölümüne neden oldu. Lord Lova, cellat kafasını kestiğinde “ve hala gülüyordu”, bu da “gülmekten ölmek” olarak tercüme edilebilecek “İngilizce'de meşhur bir ifadeye yol açtı”.

Russell Crowe, Gladyatör ve İtalya

Oyuncu İtalya'yı çok seviyor. Ridley Scott'ın filmini çektiğinden beri (ancak bu film, Malta'da antik Roma'yı konu alıyor). Daha sonra yıllar geçtikçe hem tatil için hem de ödüller almak, film çekmek ve tanıtım yapmak için birkaç kez geldi. Ancak şu ana kadar atalarının memleketlerine hiç gitmedi. Aktör, onları keşfetmenin “bir macera” olabileceği sonucuna varıyor. Marche şehrinin belediye başkanı Marco Fioravanti, “Belediye başkanı olarak bu fırsatı yalnızca Russell Crowe'u Ascoli'yi ziyaret etmeye halka açık bir şekilde davet etmek için kullanabilirim, onu memnuniyetle ağırlayacağız” dedi. Haziran ayının sonunda Russell Crowe, rock grubu Indoor Garden Party ile Bologna'da verdiği konseri sel mağdurlarına adadı: “Hadi Emilia Romagna için çalalım”.