Sandra Milo, oğlu Ciro: “Tümörü vardı”

Felaket

New member
Oğlu Ciro, Sandra Milo'nun ölüm nedenlerini anlattı

Oğlu Ciro, “Kalça problemi için testlere gittik” dedi ve ciddi bir rahatsızlığı olduğunu keşfetti. Bir de hayatında hiç sigara içmediğini düşündü. O andan itibaren üç aylık bir çile başladı. Son zamanlarda annesi ses tonu azalmıştı ama bilinci açıktı, insanları anlıyor ve tanıyordu. Geceleri artık içemediği için dudaklarını ıslattım. Acısı gerçekten büyüktü. Şans eseri onu hastaneye yatırmadım çünkü önceki gün yeri müsait olduğunda öldü ama ben onu yanımda tutmayı tercih ettim.”

Sandra Milo torununun doğum gününde hayatını kaybetti

Sandra Milo, Ciro'nun erkek arkadaşı olan yeğeninin doğum gününde öldü: “Oğlum için çok zordu, annem onun doğum gününde sabah 8.25'te öldü. O okuldaydı ve bunun dışarı sızmadığından emin olmak zorundaydım. yine de ona küçük bir parti ver. Anneannesinin gittikten sonraki gün ona söyledim, o da bana onu sordu, ona mutlu yıllar dilediğimi anlattım.”

Kızı Azzurra ve köpeğin fotoğraflarının yer aldığı gönderi

Kızı Azzurra, Jim'in fotoğraflarını annesi Sandra Milo'nun resmi hesabında yayınladı: “Siz koltuğa oturduğunuzda Jim ağzını nazikçe bacaklarınıza dayadı ve Leydi gizlice elinizi yalarken siz onu nazikçe okşadınız. gittiler çaresizlik içinde bağırdılar.Odanızdaki açık tabuta burnunu yaklaştırdı, sanki tekrar okşamalarınızı aramak istiyormuş gibi, stresten mantarı sürekli damlamaya başladı ve yaprak gibi titremeye başladı. Onları sakinleştirin. Artık Jim ona verdiğiniz oyuncak bebekten ayrılmıyor ve hala kokunuzu koruyor ve Leydi, denizin gökyüzüyle buluştuğu çizgide, ufukta ona karışarak bakışlarıyla sizi arıyor. Ölümünden bahsettiğin bir videoda denize doğru yürüdü ve seni görmek istediğinde seni orada bulacak. Tazılarım olan Jim ve Lady ile her zaman ilgileneceğim – ne olduğunu merak edenler için Onlara, İrlanda'dan İtalya'ya geldiklerinden beri benim adıma kayıtlı olduklarını ve sizin de olduklarını belirtmek isterim. Hayatınızı dolduran, her yerde sizi takip eden köpekler arasında en kibarı, en kibarı, en tatlısı olduklarını tekrarlayıp duruyordunuz. Ve tıpkı bir İngiliz lordu ve leydisine benzedikleri doğru anne. Şimdi evin her köşesinde seni arıyorlar ve benimle birlikte senin için yas tutuyorlar, her zaman bana söylediğin sesin (Azzurra)”.