Tgcom24
Sanremo Festivali onun kariyerinin ve yaşamının yeni bir aşaması için başlangıç noktası olacaktı. Ve bunun yerine önemliydi ama tam olarak şimdi başka bir şeye odaklanmanın gerekli olduğunu anlamak. “Bu deneyim sayesinde kendin olmanın ve doğruyu söylemenin önemli olduğunu, kim olduğunu kabul etmen gerektiğini anladım” diye yazan Sangiovanni, kararının ve rahatsızlığının hiçbir şekilde Sanremo katılımının hayal kırıklığı yaratan sonucuna bağlanamayacağını belirtti. “İnternetteki klasik yanlış anlaşılmalardan kaçınmak için, bu tartışmayı şu anda sıralamadaki bir yer yüzünden yapmıyorum – dedi – ben de önceki Sanremo'da aynı rahatsızlığı yaşadım”.
Sangio daha sonra son günlerde kendisine yakın olan kişilere teşekkür etmek istedi. “Beklemediğim çok fazla destek ve anlayışla karşılaştım; bu şu anda benim için en önemli şeyi temsil ediyor” diye devam etti, çünkü aynı zamanda yaşadıklarımın birçok insana dokunduğunu ve beni mutlu ettiğini hissediyorum. daha az yalnız hissediyorum. Gerçekten teşekkür ederim”. Ancak mevcut duraklama kesin olarak anlaşılmamalı, tam tersine. En iyi koşullarda yeniden başlamanın bir yolu olması amaçlanıyor. “Şunu belirtmek isterim ki, pes etmiyorum, müziğime ve bu projeye çok inanıyorum ama aynı zamanda bunu ileriye taşıyacak fiziksel ve zihinsel enerjiye de şu anda sahip değilim” dedi. . Siz bunu hak etmiyorsunuz, o da ekibime (yakınlıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.) Müziği iş olarak görülen en iyi şekilde yürütmek için kendimi iyi hissetmek istiyorum”.
“Bu konu hakkında yazmaya devam edeceğim ve stüdyoda kalacağım çünkü bu sağlığımın bir parçası ve bu arada bu durumu iyileştirmek için kendime zaman ayırmaya başlayacağım” diye bitirdi. Bunun bana yardımcı olacağını biliyorum ve bu Yakında eskisinden daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Seni seviyorum”.
Filippo Sugar: “Olağanüstü cesaret ve olgunluk, sizi her zaman destekleyeceğiz”
Caterina Caselli'nin oğlu ve Sangiovanni'nin plak şirketi Sugar Music'in yönetim kurulu başkanı Filippo Sugar, Instagram paylaşımıyla çocuğa bir fikir vermek istedi. “Sevgili Gio, bugün benim için sana bir plak yapımcısı gibi sözlerle hitap etmek imkansız – diye yazdı -. Birbirimizi 17 yaşınızdan beri tanıyoruz, o zamandan beri seçimlerinizi en iyi şekilde desteklemek her zaman bir zevk olmuştur. anlarda ve en zor anlarda: Bugün de böyle ve her şeyden önce yarın da böyle olacak. Öncelikleri gözden geçirmek, büyük hedefler vaat eden bir yarışı yavaşlatmak için olağanüstü cesaret ve olgunluk gerekiyor. Derinden hayranım Ne kadar zor da olsa bu kararı verdin, çünkü herkese gerçekte neyin önemli olduğunu hatırlattın.Kendine ayırmayı seçtiğin yer ve zaman ne olursa olsun, bunun doğru karar olacağını bil.Ve biz seni desteklemek için her zaman burada olacağız.En büyük Filippo'dan, tüm Sugar ailesinden ve ekibinden kucak dolusu sevgiler.”